-
-
-
- MFC Puanı
- 1,810
Boşa Savurduğum Sevgilerim Var Benim
evrene sığdıramadığım adamın ne mal olduğunu tekrar tekrar görmekten sıkıldım.Kimseye güvenememekten sıkıldım.
Artık seni özlemek istemiyorum hafızamda bir boşluk yaratıp hiçbişey yaşanmamış gibi davranmak istiyorum.
Hiçbişey yaşanmamış gibi yabancıymışsın gibi hiç hayatıma girmemiş hayatımı mahvetmemişsin gibi davranmak istiyorum
senin için akan gözyaşlarımın hepsini geri almak istiyorum senin için harcadığım hayatımı özlüyorum.Senin için karşıma
aldığım insanların ne kadar haklı olduğunu haykırmak istiyorum.
Seni özlemek istemiyorum. sana yenilmek istemiyorum.Seni bu kadar sevmek istemiyorum.
Senin suçlarını başkalarına yüklemek istemiyorum senin yüzünden insanların kalbini kırmak istemiyorum. Bana bu yaptığın
nedir?canımımı acıtmak istiyorsun?
Uğraşma bunun için tam bir senedir her yeni günde yapıyorsun bunu
Yakıp yıktıkların yetmedi mi?
Bir insan kaç kere ölebilir?ne kadar dayanabilir böyle bir sevgiye?
Boşa savurduğum sevgilerim var benim.Hepsi sana kurban gitti
Bir gramı bile fazlaydı sana.Biliyorum
Haketmiyordun.Hiç haketmedin.Gözlerime bakıp seviyorum derken bile yalan söylüyordun biliyorum.En azından bunu dusunmek
ıstıyorum.kendime senden nefret etmek icin sebep yaratmaya çalısıyorum.O kadar sebep varki aslında,kabullenemıyorum.
Dediğim gibi bütün gerçeklerinle sevdim seni.Hiç pembe gözlükler ardından bakmadım sana
biliyorum bunun için söylenmeye hakkım yok çünkü ben seçtim bu felaketi.
Keşke seçme hakkım olsaydı be
Yenilirmiydim sana yeniden,yeniden..
gücüme gidiyor artık mutlu insanları gördükçe bu kadar yanlız olmak.
senle dolu içimde yapayalnızım.
Neden yapamadık? neden bir tam edemedik seninle? Ya biraz eksiktik ya bir fazla.
Bilmiyorum.
İçim o kadar doluki sayfalarca yazabilirim
sayfalarca sövebilirim sana
sayfalarca sevebilirim
sayfalarca ağlayabilirim.
Ama hepsinin çaresiz olduğunu biliyorum ve her seferinde yine başladığım yere dönüyorum.Boşuna konuşuyor boşuna yazıyorum
seni içimden atamadığım sürece bana ait bir hayat yok
bana ait bir mutluluk yok.
Bunun olucağı gün miladımdır.Biliyorum.
Ve bekliyorum çünkü Aşk gelişini kontrol edemediğin gibi gidişinede karışamadığın bir duygudur.gelişini kabullendiğin
gibi gidişinede eyvallah demek zorundasın.İyi yada kötü hayat hepimize bir yol çiziyor ve bu yol ne kadar engebeli olsada
o yolu yürümek zorundayız.Öle ölede olsa
evrene sığdıramadığım adamın ne mal olduğunu tekrar tekrar görmekten sıkıldım.Kimseye güvenememekten sıkıldım.
Artık seni özlemek istemiyorum hafızamda bir boşluk yaratıp hiçbişey yaşanmamış gibi davranmak istiyorum.
Hiçbişey yaşanmamış gibi yabancıymışsın gibi hiç hayatıma girmemiş hayatımı mahvetmemişsin gibi davranmak istiyorum
senin için akan gözyaşlarımın hepsini geri almak istiyorum senin için harcadığım hayatımı özlüyorum.Senin için karşıma
aldığım insanların ne kadar haklı olduğunu haykırmak istiyorum.
Seni özlemek istemiyorum. sana yenilmek istemiyorum.Seni bu kadar sevmek istemiyorum.
Senin suçlarını başkalarına yüklemek istemiyorum senin yüzünden insanların kalbini kırmak istemiyorum. Bana bu yaptığın
nedir?canımımı acıtmak istiyorsun?
Uğraşma bunun için tam bir senedir her yeni günde yapıyorsun bunu
Yakıp yıktıkların yetmedi mi?
Bir insan kaç kere ölebilir?ne kadar dayanabilir böyle bir sevgiye?
Boşa savurduğum sevgilerim var benim.Hepsi sana kurban gitti
Bir gramı bile fazlaydı sana.Biliyorum
Haketmiyordun.Hiç haketmedin.Gözlerime bakıp seviyorum derken bile yalan söylüyordun biliyorum.En azından bunu dusunmek
ıstıyorum.kendime senden nefret etmek icin sebep yaratmaya çalısıyorum.O kadar sebep varki aslında,kabullenemıyorum.
Dediğim gibi bütün gerçeklerinle sevdim seni.Hiç pembe gözlükler ardından bakmadım sana
biliyorum bunun için söylenmeye hakkım yok çünkü ben seçtim bu felaketi.
Keşke seçme hakkım olsaydı be
Yenilirmiydim sana yeniden,yeniden..
gücüme gidiyor artık mutlu insanları gördükçe bu kadar yanlız olmak.
senle dolu içimde yapayalnızım.
Neden yapamadık? neden bir tam edemedik seninle? Ya biraz eksiktik ya bir fazla.
Bilmiyorum.
İçim o kadar doluki sayfalarca yazabilirim
sayfalarca sövebilirim sana
sayfalarca sevebilirim
sayfalarca ağlayabilirim.
Ama hepsinin çaresiz olduğunu biliyorum ve her seferinde yine başladığım yere dönüyorum.Boşuna konuşuyor boşuna yazıyorum
seni içimden atamadığım sürece bana ait bir hayat yok
bana ait bir mutluluk yok.
Bunun olucağı gün miladımdır.Biliyorum.
Ve bekliyorum çünkü Aşk gelişini kontrol edemediğin gibi gidişinede karışamadığın bir duygudur.gelişini kabullendiğin
gibi gidişinede eyvallah demek zorundasın.İyi yada kötü hayat hepimize bir yol çiziyor ve bu yol ne kadar engebeli olsada
o yolu yürümek zorundayız.Öle ölede olsa