Gökyüzü bugün, isteklerinizi hayata geçirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Kimsenin etkisi altında kalmadan iç sesinize güvenerek hareket ederseniz doğru yerde, doğru insanlarla, doğru karar verebilmenin mükafatını fazlası ile alacaksınız. Hiç kimsenin sizi doğrularınızdan, hissettiklerinizden uzaklaştırmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise ortak değerlerde buluşabileceğiniz, sağlıklı kararlar alarak ilişkinizi güçlendirebileceğiniz bir gündesiniz, tadını çıkarın. Bekar Boğalar, auranızdaki müthiş enerji karşı cinsin tüm ilgisini gün boyu üzerinizde tutacak.
Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Beril
Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.
Günün Rengi: Beyaz
Günün Kristali: Beril