Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Boğa Burcu ( 4 Mart )

JuLia

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    141
Gökyüzü bugün, isteklerinizi hayata geçirebileceğiniz fırsatlarla karşılaşabileceğinizi müjdeliyor sizlere. Kimsenin etkisi altında kalmadan iç sesinize güvenerek hareket ederseniz doğru yerde, doğru insanlarla, doğru karar verebilmenin mükafatını fazlası ile alacaksınız. Hiç kimsenin sizi doğrularınızdan, hissettiklerinizden uzaklaştırmasına izin vermeyin. Özel yaşamınızda ise ortak değerlerde buluşabileceğiniz, sağlıklı kararlar alarak ilişkinizi güçlendirebileceğiniz bir gündesiniz, tadını çıkarın. Bekar Boğa’lar, auranızdaki müthiş enerji karşı cinsin tüm ilgisini gün boyu üzerinizde tutacak.

Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.

Günün Rengi: Beyaz

Günün Kristali: Beril

Üst Alt