-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Gökyüzü işinizle ilgili konularda istek ve arzularınızın gerçekleşmeye başlaması ile kendinize olan güveniniz tazeleneceğini iş ve özel yaşamınızda istikrarlı günlerin müjdesini veriyor sizlere. Sizi engellediğinize inandığınız başta davranışlarınız olmak üzere alışkanlıklar insanlar hakkında da kararlar alarak uygulamaya geçmelisiniz. Bir ilişki içindeyseniz ve sürekli aynı sorunlar tekrar ediyor yaptığınız tüm fedakarlıklara rağmen huzur sağlanmıyor ve mutsuz oluyorsanız bu dönemde kararınızı verin ve yolunuzu çizin
Bekar Boğalar yeni insanlar yeni heyecanlar sizleri bekliyor
Günün Olumlaması: Dünün olumsuzluklarını bugünüme yansıtmamayı ve dünde bırakmayı seçiyor. Yaşadıklarımın olgunlaştıran yanlarını ruhuma katarak kendime rehber ediyorum. Sezgim bana rabbimin kutsal bir armağanıdır. Bu güzel ve ilahi armağan için şükrediyor. Benim ve bütünün hayrına en güzel haliyle geliştirerek kullanıyorum.
Günün Kristali: Kyanit
Günün Rengi: Yeşil
Günün Olumlaması: Dünün olumsuzluklarını bugünüme yansıtmamayı ve dünde bırakmayı seçiyor. Yaşadıklarımın olgunlaştıran yanlarını ruhuma katarak kendime rehber ediyorum. Sezgim bana rabbimin kutsal bir armağanıdır. Bu güzel ve ilahi armağan için şükrediyor. Benim ve bütünün hayrına en güzel haliyle geliştirerek kullanıyorum.
Günün Kristali: Kyanit
Günün Rengi: Yeşil