Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Boğa Burcu ( 27 Aralık 2012 )

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Gökyüzü işinizle ilgili konularda istek ve arzularınızın gerçekleşmeye başlaması ile kendinize olan güveniniz tazeleneceğini iş ve özel yaşamınızda istikrarlı günlerin müjdesini veriyor sizlere. Sizi engellediğinize inandığınız başta davranışlarınız olmak üzere alışkanlıklar insanlar hakkında da kararlar alarak uygulamaya geçmelisiniz. Bir ilişki içindeyseniz ve sürekli aynı sorunlar tekrar ediyor yaptığınız tüm fedakarlıklara rağmen huzur sağlanmıyor ve mutsuz oluyorsanız bu dönemde kararınızı verin ve yolunuzu çizin… Bekar Boğa’lar yeni insanlar yeni heyecanlar sizleri bekliyor…

Günün Olumlaması: Dünün olumsuzluklarını bugünüme yansıtmamayı ve dünde bırakmayı seçiyor. Yaşadıklarımın olgunlaştıran yanlarını ruhuma katarak kendime rehber ediyorum. Sezgim bana rabbimin kutsal bir armağanıdır. Bu güzel ve ilahi armağan için şükrediyor. Benim ve bütünün hayrına en güzel haliyle geliştirerek kullanıyorum.

Günün Kristali: Kyanit

Günün Rengi: Yeşil

Üst Alt