Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bluetooth Kulaklık sorunu! Acil yardım lütfen !

dnzkrdg

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Merhaba,

Masaüstü toplama bilgisayarım var.Bluetooth kulaklık aldım ve masaüstümde bluetooth özelliği olmadığı için gittim bluetooth usbsi aldım.Bilgisayara taktım bluetoothu kulaklığım aramasını açtım ve buldu,fakat sağ aşağıdaki ses yerinde bir değişiklik yok hala çarpı işareti var üstünde.Aygıta tıklayınca "Müzik Dinle" seçeneği var ona basıyorum ama hiç bir şey değişmiyor.Farklı bir bluetooth driver kurdugumda ise "bağlan" seçeneği çıktı fakat bağlana bastıgımda "Kulaklıklı mikrofona bağlanırken hata oluştu" diye bir hata veriyor. Acaba kulaklıgımı tam olarak nasıl etkinleştirebilirim bilgisayarımda?

Teşekkürler

Sawyer

Var olmanın gereksizliğiyle iyice ötekileştim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,973
aygıtının üstünde modeli yazıyordur onu tanıtman gerekebilir, birde eşleştirme şifresi olayı var

dnzkrdg

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Arkadaşımın bilgisayarına bağlandı normal bir şekilde hiç aygıt ekleme olayı yapmadı benim telefona da hemen bağlanıyor sadece masaüstü bilgisayarıma bağlanmıyor aygıtı tanıyor bilgisayar ama bağlana basınca hata veriyor.

Sawyer

Var olmanın gereksizliğiyle iyice ötekileştim
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,973
benim iphone um kendi bilgisayarımda usb olarak görünmüyor, başka bilgisayarda direkt okunuyor. bazı cihazlar bazı bilgisayarlarda böyle sorun çıkartabilir.
aygıt yöneticisinde ünlem ya da soru işareti varsa onları güncelle. yine geçmiyorsa aygıtı kaldır. sağ tıkla donanım değişikliklerini tara yap.

Üst Alt