Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Biri Atlayinca 79 u da Peşinden Atladı

İlda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    114
5966111661361f10401f721a-jpg.56345

Van`da yaylada önde giden koyun kayalardan atlayınca onu izleyen 79 koyun da kayalardan atladı. Hayvanların hepsi telef oldu.
Çoban Erkan Özer "Koyunlardan biri atladı. Diğerleri de ona bakarak atlamaya başladı. Ne olduğunu anlayamadım. Kendime gelince 70 koyunun önünü kestim." dedi
Koyun, keçi gibi hayvanlarda lider görülen hayvan nereye giderse diğerleri de direkt oraya yöneliyor. Lider koyunun neden ölüme gittiği bilinmese de gerçek, liderlerin eğitilmesi gerektiği söyledi

CNN TÜRK

Henna

insan uykudadir, öldügü vakit uyanir..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    22
Kesin karsiliksiz ask kurbanidir :p olan digerlerine olmus, cobana uzuldum acikcasi

Darksaga

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    3,262
Aslında burada bize ders var. Osmanlı firavunlarının bizi görmek istediği koyun gibi olmayın aklınızı kullanın.. Kimsenin peşinden gidip telef olmayın.. Akıl ve gerçeklerin peşinden gidin her zaman.. ^^

Üst Alt