Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Biraz Gülümseyelim

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,851
BİRAZ GÜLÜMSEYELİM?

Hiç düşündünüz mü?
??
1-Tarzan’ın neden sakalı yoktur? Köse değilse, traş olmayı ormanda nasıl öğrenmiştir??

2- Az sonra sizi muayene edeceğini bile bile, jinekoloğunuz siz soyunurken neden odayı terk eder??

3- Pillerinin bittiğini bilmemize rağmen, uzaktan kumandanın tuşlarına neden daha sert basarız?

4- İnsanlar neden yüksek binalara çıkıp dürbünle aşağıya bakmak için para verir??

5- Domuzlar terlemezken, insanlar neden “Domuz gibi terledim!” derler??

6- Asansör düğmesine birden fazla kez basmak asansörü daha mı hızlı getirir?

7- Neden bozulan otobüsün ya da minibüsün yolcuları bizim otobüsümüze aktarıldığında onlara mültecilermiş gibi bakarız?

8- Neden insanlar birbirlerine sarılınca sağa-sola sallanırlar???

9- Neden insanlar kapalı bir alandan yağmur yağan alana çıkınca kafalarını eğerler? Yağmura duyulan saygıdan mıdır, yoksa ondan tırstığımız için midir?

10- Neden dükkanını kapatıp giden esnaf, kapıya “10 dakika sonra döneceğim” yazar,
ne zaman gittiğini nasıl anlarız ?

11- Düğünlerde neden “Dom Dom Kurşunu” ile göbek atılmaktadır? “Bir avcı vurdu beni, bin avcı beni yedi” gibi sözler eşliğinde kendinden geçen başka milletler var mıdır????

12- Cumartesi ve Pazartesi’nin neden kendi isimleri yoktur??

13- Dolmuşlardaki fiyat tarifesinde “en kısa mesafe” neden “indi-bindi” olarak tabir edilir? Önce inilip sonra mı binilir? Bir terslik yok mudur?

14- Bulmacalarda boru sesinin karşılığı neden hep “ti”dir? Bulmacaları hazırlayan arkadaşlar hiç “ti” diye ses çıkaran boru görmüşler midir?

15- Neden ilanlarda “doktordan temiz araba” diye yazılır? Hipokrat yemininde” arabamı
temiz kullanacağım” şeklinde bir madde mi vardır?
Bir arabayı sadece doktorlar mı temiz kullanır??
16- Fred Çakmaktaş ve Barny Moloztaş'ın soyadları neden Türkçe?

Gülse BİRSEL

FB_IMG_1650628075445.jpg

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Gülse BİRSEL

FB_IMG_1650628075445.jpg
Bu hanım matrak, espiri yeteneği normal zeka'sının çok çok üstünde bir "HATUN"dur.Allah biz, erkeklere'de (bekar) böyle espiri yeteneği en üst seviye'de hanımlar/eşler nasip etsin....

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,851
Amin diyelim .)

• Beğen
Tepkiler: Nur

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
2- Az sonra sizi muayene edeceğini bile bile, jinekoloğunuz siz soyunurken neden odayı terk eder?

Bu durum'da arıza çıkartırdım eğer jinekolog erkek ise, kadınsa sorun yok.....

3- Pillerinin bittiğini bilmemize rağmen, uzaktan kumandanın tuşlarına neden daha sert basarız?

Benim bu aralar sık yaptığım parmak jimlastiğidir.

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,851
Hahah vala öyle sert basınca sanki çalışıyor ya arada ondan mı acaba :D

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Hahah vala öyle sert basınca sanki çalışıyor ya arada ondan mı acaba :D
Yok, ondan değil...Bu aralar kumanda benden rahat nefes aldı.Şimdiler de benim için yeni moda ;

"Çalışmamakta inatlaşan 10 senelik kablosuz fare'nin sol tuşu....."

Geçen gün kızdım, fırlattım fare'yi, ben zanlettim ki duvara çarpınca paramparça olur, ama paranormal bir olay oldu.Fare, duvar'dan sıva parçası koparttı.(yani duvarın yüzeyin de ufak bir krater çukuru açtı)

Ben tabii, şok.....!!!

Şok'tan sonra dediğim ilk cümle...

"Vay anasını....Gavurlar ne kadar sağlam kompozit malzemeden fare yapmışlar....!!! (marka : LogicTech M165) "İşin daha da ilginç yanı, fare'nin sol tuşu çat-pat çalışmaya başladı...

Evet vurmak işe yarıyor....

Son düzenleme:

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,851
Hahahahhh abi yaaa vala güldürdün sende gül hep inşallah :D bnde arada kumandayı elime yada koltuğa vuruyorum çalışsın diye oda arada dayak yiyince çalışır gibi oluyor :D ilginç ?

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Hahahahhh abi yaaa vala güldürdün sende gül hep inşallah :D bnde arada kumandayı elime yada koltuğa vuruyorum çalışsın diye oda arada dayak yiyince çalışır gibi oluyor :D ilginç ?
İşte o cep Herkülü Mouse....Allah bütün PC kullanıcılarına bu kadar sağlam "mal" nasip etsin....
20220422_152121.jpg

Ekran görüntüsü ; Nokia C6-01 Cep Telefonu için özel üretilmiş Camera Pro 8.1 java yazılımı ile 1280x960 piksel çözünürlükle 4.8 Megapiksel telefon kamerası ile çekilmiştir.

Fare'nin sol tuşu üzerinde girinti-çıkıntılara bakınız......Bana mısın demiyor emektar inatçı fare.....

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,851
Bir madalya ? tak bence emektar fareye .))

TRWE_2012

Moderatör
  • MFC Puanı
    16,230
Bir madalya ? tak bence emektar fareye .))
Eğer yaşayan ölü , zombi fare görmek isteyenler olursa, yukarıdaki ekran alıntısına bakabilirler....Geçen gün Düzce'e bunu fiyatını sordum (çok memnun kaldım ya) 385 TL + KDV imiş..... (bende 135 TL vardı, haliyle alamadık ama alacağım bu yeni deli'yi)

eiSy

Sevgimi öfkeye dönüştürmek emek ister ?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    34,710
jhjhjhjhjhjhj ayy çok iyi ya, çok mantıklı. :D ?

Üst Alt