-
-
-
- MFC Puanı
- 5,925
Bir kızımız olmalı mesela.. Gözleri bana, gülüşü sana benzemeli. Öğütler vermelisin sürekli ona. Senin parfümünü sıkmalı, saçlarını saçlarına benzetmeye çalışmalı, kıyafetlerini giyimeli, küpelerini, takılarını takmalı mesela. Ayakkabılarını giyimeli, saatlerce ayna karşısında kendisine makyaj yapmalı ara sıra kızımız .. Sonra ağzını burnunu boyamalı. Yanıma gelip Babacığımm annem kadar güzel olmuş muyum? diye sormalı bana.. Bende kızıma Evet dünyalar güzeli kızım benim. demeliyim..
Senin bizi kıskanman, sana sarılıp seni öpmelerim.. Sonra biz yemek hazırlarken yine birden karşımıza çıkmalı hep.. Böyle olmalı kızımız, bizim gibi mutsuz olmamalı. Sonra Tataaaaaa! diye haykırmalı kızımız.. Sana bakarım, gülüşmeliyiz kendi aramızda.. Kendi aramızda kızımızı kucağa alıp öpmeliyiz onu mesela..
Ya da bir oğlumuz olsa mesela. Burnu burnuna, kaşları kaşlarıma benzese. Benim ceketimi giyse böyle kocaman, kravatımı felan taksa.. Parfümümden sıksa.. Birden karşına çıksa ve dese ki Anneciğimm babamdan daha yakışıklı olmuşum dimi dimi dimi?? diye heyecan çığlıkları atsa Evet oğlum benim yerim seni. diyip öpsen oğlumuzu.. Bende ikinizi kıskanıp sana surat yapsam, akşam yemeğini hazırlarken sana yardım etmesem mesela. Akşam olduğu zaman yine dayanamayıp sen ocak başındayken arkandan sessizce gelsem.. Gözlerini kapatsam. Sen de ellerimi avuçlasan ve yemeği beraber yapmaya başlasak..
Böyle olmalı işte geleceğimiz, bize ait iki canlı olmalı. Gülüp eğlenmeliyiz, yeri gelince ağlamalıyız.. Ama her zaman birbirimizin kıtmetini bilerek, yanında olarak. Sevdiğim kadar sevildiğimi bilerek..