Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir kız kardeşi olmalı insanın

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,091

:s23: Gülce :s23:

İnsanın bir kız kardeşi yada ablası varsa çok şanslıdır bence her anında yanında olan bir kız kardeş seni senden iyi bilen bir abla üzülüp kırıldığında içini ona rahatça dökebildigin ne olursa olsun kimsenin senin sevmediğini düşünsende onun seni nekadar çok sevdiğini unutmazsın asla çok isterdim bir kız kardeşim yada ablam olsun üzüldügümde yanımda olsun ona sıkıca sarılıp üzüntümü unutmayı ne çok isterdim belki yok ama bu yüzdendir ki her kızı bacım gibi görür ablayı ablam gibi severim yeter ki karşımdaki bana karşı dürüst olsun bir kız kardeşiniz varsa kıymet ini bilin. :s23:

Benim minik güzel bacım Gülcem sende benim güzel bir bacımsın :)) minik kızkardeşim benim bu yazıyı içimden sana yazmak geldi bir kızım olsun isterim tıpkı senin gibi güzel yürekli iyiki varsın ballı lokum :lucky:

:a66::a66::a66:

Gece

...
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    805
Kardeşliğiniz daim olsun :) bazen uzaklarda buluruz kardeşlerimizi o uzaklar bile en yakın olur dosttan öte cana bedel :D

Zeynep

Asi ve Mavi
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    203

:s23: Gülce :s23:

İnsanın bir kız kardeşi yada ablası varsa çok şanslıdır bence her anında yanında olan bir kız kardeş seni senden iyi bilen bir abla üzülüp kırıldığında içini ona rahatça dökebildigin ne olursa olsun kimsenin senin sevmediğini düşünsende onun seni nekadar çok sevdiğini unutmazsın asla çok isterdim bir kız kardeşim yada ablam olsun üzüldügümde yanımda olsun ona sıkıca sarılıp üzüntümü unutmayı ne çok isterdim belki yok ama bu yüzdendir ki her kızı bacım gibi görür ablayı ablam gibi severim yeter ki karşımdaki bana karşı dürüst olsun bir kız kardeşiniz varsa kıymet ini bilin. :s23:

Benim minik güzel bacım Gülcem sende benim güzel bir bacımsın :)) minik kızkardeşim benim bu yazıyı içimden sana yazmak geldi bir kızım olsun isterim tıpkı senin gibi güzel yürekli iyiki varsın ballı lokum :lucky:

:a66::a66::a66:

Yaa ama ben seni yerimmm :D
Kuzum benim güzel yüreklim dert ortagım her zaman yanımdasın bende seni kardeşim gibi seviyorum hepte öyle kalacak çok mutlu oldum bu yazıyı görünce teşekkür ederim ellerine sağlık :a66::u11::d33::f23::a64::d23::f21:

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    64,091
Gülce canını yirim senin bebegim seviyorum seni her zaman da yanındaydım güzelim :)))

Üst Alt