Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bir Hobi Olarak Fotoğrafçılık

aLew

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    51
Son zamanların en yaygın hobisidir efenim. Eline makina alanın bütün ilginç görüntüleri yakalamak adına yaptığı hobidir. Çağımızın hastalığı desek yerdir. Gerçekten başarılı olan insanlarda var ki onları canı gonulden tebrşk ediyorum.

2000küsür liralık eşşek ölüsü ağırlığında makinelerle gezince milletçe havalara giriyoruz:). şöyle kolları kıvrılan ve kıvrılınca düğmelenen (anlayın lan işte)gömlek, bol cepli pantolon, ray-ban wayfarer'ın güneş veya normal gözlüğü ve sırt çantası bu hobinin olmazsa olmazlarından tamamlayıcı aksesurlardır. öyle aylak aylak sokaklarda gezdin mi, sokaklarda oynayan çocukları, yaşlı amca ve teyzeleri, tellere konan kuşları da çektin miydi oldun demektir. hadi hayırlı olsun. :):)

stfoto1255_525-277.jpg

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Güzel bir hobi ama eline fotoğraf makinesini alan düğün, nikah resmi çekmeye başladı oda pek hoş olmadı açıkçası Fotoğrafçıların ekmek parasıyla oynuyorlar. Gerçi onlarda hakediyor çok pahalı fiyatları

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Reşim çekmek kolay değildir ilk önce guzel bir fotoğraf makinesi ve güzel anlar yakalamak lazım ben poz veren kısıyı cekmeyi sevmem habersiz cekiceksin ki doğal olucak o anı yakalamak çok önemli :)

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    3,016
Reşim çekmek kolay değildir ilk önce guzel bir fotoğraf makinesi ve güzel anlar yakalamak lazım ben poz veren kısıyı cekmeyi sevmem habersiz cekiceksin ki doğal olucak o anı yakalamak çok önemli :)

Ünlü fotoğrafçı Algos fotoğrafçılığın detaylarını bizimle paylaştı :)

Peki sizin çekmek istediğini hayalinizdeki fotoğrafı bize paylaşırmısınız ?

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Ünlü fotoğrafçı Algos fotoğrafçılığın detaylarını bizimle paylaştı :)

Peki sizin çekmek istediğini hayalinizdeki fotoğrafı bize paylaşırmısınız ?

Ya degil imde seviyorum cekmeyi ve doğal resimlere bayiliyorum kendi dugunumde kendi resimlerimi çekmek imkansız biliyorum:D

ALgos

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    27
Olmaz o ya doğal olmaz cunki habersiz olmasi lazim :)

Üst Alt