Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Erkeğin Sünnet Macerası ( Kopucaksınız ) :))

MF-Login

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    21
Maksat farklı bir konu olsun dedim-biraz tabuların açığa çıkması olsun -
ister erkek olun ister kadın, sünnet hakkında birçok site var, belki iğrenç te gelebilir,kimilerine,ayıp ta'
''(itiraf com hariç)hiçbir yerli sitede erkeklerin sünnet olurken yaşadıklarını, korkularını, heyecanlarını tam açıklığıyla anlatan yok''''',
şimdi eşinize,erkek arkadaşınıza,arkadaşınıza sorsanız,
''sen nasıl sünnet oldun ?''gülümsemeyle anlatırken,gün ışıgına çıkmamış,anıları ortaya çıkacaktır, sünnetçiyle -karşılaşması,yaşadığı heyecanı,belki de tam açıklığıyla anlatmayacaktır, üstünkörü öylesine geçiştirir,
bazısı anlatır, sizin de böyle karanlıkta kalmış anılarınız olabilir

eminim çok komik anılar da çıkacaktır ortaya.
sadece erkek gözü ile değil bayanların da erkek kardeşleri ile ilgili
anıları olmuştur - erkek çocuğun ilk mürivvetidir nede olsa.

ben çocuklugumda gecen bu kapalı kalmış anımı o günkü çocuksu bir düşünce ile anlattım-sizler de anılarınızı paylaşabilirisiniz'

senelerdir,içimde gizli kalmış bir korku,heyecan,karanlık kalmış yanım sünnet,
o korku dolu olayı çok iyi hatırlıyorum,
çocuktum 6 yaşındaydım,sünnet olma zamanım gelmişti,bulgaristanın varna şehrinde yaşıyorduk,yönetim komunist sistem olduğu için,sünnet gizli yapılıyordu.hastanede böyle operasyonlar mümkün değildi,,, annem babam herhalde konuşurlarken duymuş olmalı ki ablam, ''sünnetçi gelirse ne yapacağımı sordu?? sünnetçi mi ???.. o da kim?? ilk defa duyuyordum..
''sünnetçi gelecek çü-nü kesecek senin''kim oluyormuş ta pipimi kesecekmiş,ben de bağırırım,döverim,gelirse kaçarım,beni kimse tutamaz ki, babam bile ben koşunca yakalayamazdı,çok zıpırdım,,iyi koşardım sünnetçi beni yakalayamazdı, döverdim ki onu, ama ya benden daha hızlı koşup yakalarsa diye içime bir kuşku girdi aklıma, aslında merak ta ettim pipim kesilse çok acır mıydı??? eve gittim kimse yoktu,hergün işerken gördüğüm ,şirin pipimi,çekmeceden bir makas aldım kesmeye kalktım. birazcık makasla kıstırdım''inanılmaz acıyordu'' demek ki keserlerse çok acıyacaktı,bunu o, gün anladım.
-birkaç gün anaokulundan çıkıp eve gelirken tanımadığım adam var mı diye kontrol edip temkinli giriyordum,yabancı bir adam yoksa tehlike yoktu,uzun süre tehlike olmadı ve unuttum artık, yaz geldi artık..
bisiklet sürüyordum,mahallede bulgar çocuklarıyla oynuyordum,
türk çocukları ile oynasaydım belki sünnet olan biri bana fikir verirdi,komşularımız bulgardı.
-bir yaz akşamı oyundan eve gittim,evde annem,babam ,ablam yoktu,
evde,babamın ahpabı salim aga, hüseyin aga vardı birde tanımadığım ihtiyar sevecen tatlı adam vardı.bana gülümsüyordu.
sünnet olayını unutmuştum,aklıma bile gelmedi,babamı bekliyorlarmış gibi yaptılar,hüseyin aga arkama geçti, arkamdan iki elimi tuttu''ne yapıyorsun be aga'' salim aga da arkama geçti ayaklarımdan tuttu,pantolonumu sıyırdılar , sonra donumu, şirin pipim kabak gibi ortaya çıkmıştı,,
''şimdi senin çü-ne pantolon ölçecez dediler'' narkoz yok,ağrı kesici yok, canlı canlı, o güleç yüzlü gülen iyi adam pipime dokundu, korkuyordum ama sünnet olacağım hala aklıma gelmiyordu.
ortada bir makas,ustura gibi kesici bir alet yoktu. nede olsa öyle bir alet pipimi kesebilirdi,,
çok eski bir usul ''mil yöntemi sünnet''imiş bunu sonra öğrendim, -ihtiyar adam çantasından ''öreke''(ihtiyar kadınların köylerde yünden ip yapmak için çecirme mili-ucu sivri tahta çubuk)
örekeyi çantadan çıkardı, örekeyi pipimin kırmızı ucunu tutup delikten soktuğu an bütün sinirlerim acı yönünde gerildi.''ne yapıyorsunuz be ağa çü-üm çok acıyor'' o güleç yüzlü adam şeytanmış ,o acı daha başlangıçmış,meğerse sünnet yerini buldurmaya çalışıyormuş,yerini buldu örekeyi tam oturttu, örekenin ucu da özel olarak sivriltilmiş herhalde ki,pipimin içine bastırdığı yerde morarmaya,damarlar herhalde kopmaya başlamıştı, acıdan bağıramıyordum,örekenin ucu etimden çıktı ve çepeçevre pipimin yarısını ustalıkla aldı,kimbilir ben kaçıncı kişiydim canını acıttığı,,
herşeyi çok rahat görüyordum,çünkü elimi ve ayaklarımı arkadan tutuyuyorlardı, ,bütün malım ortadaydı.çok acıyordu, acıdan -çü-mü- yerine takıın !! çü-mü yerine takıın! diye yalvardıysam da oralı olmadılar -güldüler, çocuk aklı işte ,geri takılınca acısı dinerdi diye düşündüm herhalde.sonra beni dezenfektan/mikrop kırıcı -sarı su dolu, bir leğene oturttular- ,yatağa yatırttılar ,ellerimi birbirine kenetlediler böyle dur sakın çü-nü elleme geçecek dediler.görmek istiyordum ama göremiyordum, 2-3 gün uykusuz gece geçirdim,özellikle işerken yanıyordu,ağrı kesiciler o zaman yoktu,dezenfektan kullanıyorduk sadece,sarı su,sarı toz, rivanol, ahbaplar,aile dostları geldi, hediyeler getirdiler acılarım azalmıştı,, babam hayatımda ilk defa sigara içirdi,, hayatımda ilk defa saat sahibi oldum,tencereler,çanak çömlek, paralar. eh nede olsa erkek olmuştum onların dediğine göre,, bugün sünnet yarın okul ilanı var çoğu yerde,fakat narkozun etkisi geçince o kesik acısını her erkek olacak çocuk öğrenir, o acı anlatılmaz öğrenilir

alıntı

Üst Alt