Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

”Bir çay söyler misin?” deyip 32 kişinin 4 bin liralık borcunu ödedi

DarkWoman

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    58,692
Aydın'ın Karacasu ilçesinde isminin açıklanmasını istemeyen bir hayırsever, bakkal sahibine "Bana bir çay söyler misin?" dedikten sonra veresiye defterinde borçları bulunan 32 kişiye ait toplam 4 bin liranın tamamını ödedi.

”Bir çay söyler misin?” deyip 32 kişinin 4 bin liralık borcunu ödedi

Türkiye genelinde bakkal borçlarını ödemesi ile anılmaya başlayan gizemli hayırsever Aydın’da da ortaya çıktı.
İsminin açıklanmasını istemeyen hayırsever, sabah Cabi Mahallesi’nde bulunan Filiz Bakkal’a gelerek veresiye defterinde borçları bulunan 32 kişiye ait toplam 4 bin liranın tamamını ödedi.

foto.iha_-660x365.jpeg

(FOTO: İHA)

”HESABI TOPLADIK, NAKİT OLARAK ÖDEDİ”

Bakkal sahibi Ceyhun Yıldırımkaraman, şöyle konuştu:
* Sabah 09.30’da geldi. Kimliğini açıklamadı. ”Bir çay söyler misin?” dedi. Sonra muhabbet ettik. ”Veresiye defterini ödemek istiyorum” dedi.
* Gazetelerden hep duyuyorduk ama şaşırdım yine de. Hesabı topladık, nakit olarak ödedi.

iha-660x486.jpeg

(FOTO: İHA)

* Borçların ödendiğine dair bir kağıt asmamızı istedi. Sonra gitti. 32 kişinin 4 bin lira borcunu ödedi. Yardım eden kişiye teşekkür ederim.
* Karacasu gibi bir yerde Robin Hood’un ortaya çıkması bizleri sevindirdi. Böyle sıkıntılı bir süreçte halkın yanında oldu. (İHA)

Üst Alt