Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Beyonce de aldatıldı!

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
1292013841359092.jpg

Müzik dünyasının en büyük yıldızlarından Beyonce’nin ilk erkek arkadaşı ilginç açıklamalarda bulundu.Şimdiki kocası Jay-Z ile 20 yaşından beri beraber olan Beyonce daha önce Lyndall Locke ile beraberdi.Lyndall Locke yıllar sonra şimdi dünyanın en güzel kadınlarından biri olarak gösterilen şarkıcı Beyonce’yi aldattığını açıkladı.ABD basınından Huffington Post’un haberine göre Locke’ı aldatmaya iten Beyonce’nın evlenene kadar bakire kalma isteği idi.Locke konu ile ilgili “Beyonce gibi güzel bir kadını kim aldatır? Evet, ben o adamım. Ama bu olay içimde yara oldu.Jay-Z ile beraber olduğunda onu asla geri kazanamayacağımı anladım. Yine de beni her zaman seveceğini biliyorum” dedi.

Dr.Schultz

A+
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    14
Aklıma Cüneyt arkın repliği geldi.
Uyarlayım.

Kocaman kıçı mani olamamış mı aldatılmasına ?

Üst Alt