Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beyni telkinleye bilirmiyiz?

Furkan88112

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
İyi günler,
Ben bir dönem inanılmaz stres yaşıyordum. Kendimi öldürecek kadar, içim içimi yiyordu. Bir gece yatağıma yattım ve yine stres bindi üstüme bir süre sonra kendi kendimi telkinlemeye başladım. Şimdi stres yapsan eline ne geçicek, kendini paralıyorsun hiç bir işine yaramıcak stres yapma vs gibi şeyler söyledim ve o gece öyle uyudum. Sabah kalktım bir kaç gün falan geçti artık hiç bir şey umrumda olmamaya başlad. ı Stres yapmıyordum. Başıma kötü bir şey de gelse sorun etmiyordum. Hala da devam ediyor. Sizce cidden beyini telkinleyerek buna benzer şeyler yapılabilir mi?

• Beğen
Tepkiler: Nur

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,851
iyi gunler cogu seyi kafamıza takarak panik atak yaratiyoruz kendimize beynimizi neyle meşgul edersek iyi veya kotu bir sekilde bizi cok etkiliyor budurum eger cok takintiliysaniz bir piskologa gitmenizde fayda var .) cunku fazla takinti uykunu haram eder hayatini heba eder bos vermek gerek bazen herseyi .)

Furkan88112

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    30
iyi gunler cogu seyi kafamıza takarak panik atak yaratiyoruz kendimize beynimizi neyle meşgul edersek iyi veya kotu bir sekilde bizi cok etkiliyor budurum eger cok takintiliysaniz bir piskologa gitmenizde fayda var .) cunku fazla takinti uykunu haram eder hayatini heba eder bos vermek gerek bazen herseyi .)
Kendimde aştım zaten bunu artık hiç bir şeyi kafama takmıyorum daha doğrusu takamıyorum. Sanki beynimin bir bölümünü kitlemişim gibi. Benim merak ettiğim şey böyle bir şeyi yapmak mümkün mü?

• Beğen

Sindy

꧁༒ ♡ fσrum mєlєgí ♡ ༒꧂
Süper Moderatör
  • MFC Puanı
    63,851
bence zorda olsa mumkun takmamak hersey kendimizde bitiyor

• Beğen

Pozitivizm

??☔Devil Wears Prada?☔?
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    200,440
Bilinçaltı temizliği olmuş güzel kafa inşallah böyle devam eder?

Anduril

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10,310
Ben saldım artık.. herşeyi dan dan söylüyorum...
Herşey iyi olacak telkini yapıyorum...
Du bakalım nolucak? ✨

Üst Alt