Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Beşiktaş'dan 2 Takviye

yvz

ƒ***1108;***951;***1108;***1103;***1074;***945;***
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
Beşiktaş, Fenerbahçe’den Sezer Öztürk’ü 1,5 milyon Euro bonservis bedeli ile kadrosuna kattığını açıklarken, Sivasspor’un golcüsü Eneramo ile de görüşmelere başladığını duyurdu.

SİYAH beyazlı kulüp, dün transfer açısından oldukça hareketli bir gün geçirdi. Beşiktaş, önce uzun süredir gündemlerinde yer alan Sezer Öztürk için kendisi ve Fenerbahçe Kulübü ile anlaşmaya varıldığını açıkladı. Transferin gerçekleştiği aynı şekilde sarı lacivertli kulüp tarafından da KAP’a bildirilerek doğrulandı. Siyah beyazlılar, sarı lacivertlilere sözleşme fesih bedeli olarak 1,5 milyon Euro ödeme yapacak. Sezer ise 3 yılda toplam 3 milyon Euro alacak.
3 YILDA 3 MİLYON EURO ALACAK
BEŞİKTAŞ Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ, Borsa İstanbul’a gönderdiği ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda (KAP) da yer alan açıklamasında ise yeni transferine ödyeceği parayı duyurdu. Buna göre Sezer’e ilk sezonunda 900 bin Euro, ikinci sezon için 1 milyon Euro ve son sezon için de 1,1 milyon Euro garanti ücret ödeyeceğini duyurdu. Deneyimli orta saha oyuncusu ayrıca, her sezonda 12 bin 500 Euro maç başı ücret alacak.
FORVETE NİJERYALI GOLCÜ
SEZER’in ardından geride kalan sezonu Sivasspor’da geçiren Nijeryalı golcü Michael Eneramo ile görüşmelere başlandığı da borsaya bildirildi. Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret AŞ’den gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’nda da yer alan açıklamada, “Futbolcu Michael Eneramo’nun transferi için oyuncunun kendisiyle görüşmelere başlanmıştır” bilgisi verildi.
F.Bahçe’den 14’üncü transfer
- Tayfur Havutçu 1997-
- Tayfun Korkut, 2004
- Ali Güneş 2004
- Fahri Tatan 2006
- Mustafa Doğan2004
- Mert Nobre 2006
- Rüçtü Reçber 2007
- Emre Aşık 2003
- Yusuf Şimşek 2009
- Mehmet Yozgatlı 2007
- Murat Şahin2004
- Mehmet Aurelio, 2010
- Sezer Öztürk 2013
- Önder Özen (2002’den 2008’e kadar F.Bahçe’de görev yaptı).
Beşiktaş beni, ben de Beşiktaş’ı çok istedim
SEZER Öztürk, transferinin aslında 2 hafta önce bitmesini beklediğini belirterek “Sonuçta buradayım. Beşiktaş beni çok istedi, ben de Beşiktaş’ı çok istedim. Burada olduğum için çok mutluyum” diye konuştu.

Üst Alt