Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Beşiktaş Gedson Fernandes transferini Şampiyonlar Ligi'ne yetiştirmek istiyor

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
dffggf_9946.jpg

Süper Lig ve Türkiye Kupası’nda geçen sezon kaldırdığı çifte kupanın ardından yeni döneme de bu 2 kulvarda kupa parolasıyla başlayan yönetim, Şampiyonlar Ligi için de hedef büyütmüştü. Bu doğrultuda kadrosunu güçlendirmek için yoğun mesai içerisinde bulunan idareciler, teknik ekibin raporu doğrultusunda 8 numara transferini de bitirmek istiyor.

Portekiz ekibi Benfica’nın genç orta saha oyuncusu Gedson Fernandes için uzun süredir yapılan temaslardan sonuç alamayan Kartal, futbolcunun satılamaması sonrasında gaza bastı.

Galatasaray da istiyor
Avrupa’da sona ermesine rağmen Türkiye’de transfer döneminin 1 hafta daha sürmesi avantajını sonuna kadar kullanmak isteyen yönetim, Benfica’nın geri adım atması halinde Gedson’u perşembe günü UEFA’ya vereceği Şampiyonlar Ligi listesine yetiştirmeyi amaçlıyor.

Siyah- Beyazlılar, Galatasaray’ın da istediği Gedson Fernandes’in bonservisi için son olarak Benfica’ya 6 milyon Euro artı sonraki satıştan yüzde 50 pay önermişti.

Sergen Yalçın açıkladı Teknik direktör Sergen Yalçın’ın önceki gün Trt Spor’da katıldığı yayında, “Bir orta saha hedefimiz var” sözleriyle işaret ettiği oyuncu Gedson Fernandes...

Yönetim, Fernandes transferinden istediğini alamazsa Fernando ismine yönelebilir. Çin defterini kapatıp boşa çıkan Brezilyalı futbolcuyla birlikte yönetimin son saatlerde başka sürpriz isimler için de operasyon yapabileceği konuşuluyor.

Fransa'dan Lamine iddiası Öte yandan L' Equipe, Beşiktaş'ın, Fransa Ligue 2 takımı Nimes'ten merkez orta saha Lamine Fomba'yı kiralamak için görüşmelere başladığını iddia etti.

fanatik

Üst Alt