Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Beşiktaş 1 - 1 Fenerbahçe

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasındaki derbi mücadelesinde Beşiktaş ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Vodafone Arena'da oynanan mücadelede Fenerbahçe, 90+4. dakikada Marcelo'nun kendi kalesine attığı golle sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı. Beşiktaşlı futbolcular, yenilen bu gol sonrası büyük üzüntü yaşarken siyah-beyazlılar, şampiyonluk yolunda büyük yara almış oldu.

bab-640.jpg

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftası dev bir derbi mücadelesine sahne oldu. Beşiktaş ile Fenerbahçe, Vodafone Arena'da karşı karşıya geldi.

Zirve yarışını yakından ilgilendiren mücadelede ev sahibi Beşiktaş, 45+1'de Aboubakar'ın golüyle 1-0 öne geçtiği karşılaşmada 90+4'te büyük şok yaşadı. Marcelo'nun kendi kalesine attığı golle büyük şok yaşayan siyah-beyazlılar, sahadan 1-1'lik beraberlikle ayrıldı.

Sarı-lacivertliler, bu sezon oynadığı derbilerdeki ilk golünü Aboubakar'dan yerken, 90+4'te gelen golle büyük sevinç yaşadılar.

Fenerbahçe'de Martin Skrtel 88. dakikada, Josef de Souza ise 90+2. dakikada önce ikinci sarı kart, ardından da kırmızı kart görerek oyun dışında kaldılar.

Beşiktaş, beraberlikle birlikte puanını 65 yaptı ve ikinci sıradaki Medipol Başakşehir ile puan farkının 2'ye inmesine engel olamadı. Fenerbahçe ise puanını 57'ye yükseltti.

MAÇTAN NOTLAR

Fenerbahçe Teknik Direktörü Dick Advocaat, Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasındaki Beşiktaş debisinde sürpriz bir kararla sağ bekte Hasan Ali Kaldırım'a şans tanıdı.

Vodafone Arena'da oynanan karşılaşmada Advocaat, Şener Özbayraklı ve Gregory van der Wiel'in yokluğunda sağ bekte Hasan Ali'ye şans verdi. Ozan Tufan'ı bu bölgede oynatması beklenen Hollandalı teknik adam, asıl mevkisi defansın solu olan Hasan Ali'yi sağ bekte görevlendirdi. Hasan Ali'den boşalan sol bekte ise İsmail Köybaşı forma giydi.

Hasan Ali Kaldırım daha önce de Fenerbahçe formasıyla sağ bekte görev almıştı. Geçen sezon UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu ilk maçında Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımı karşısında Hasan Ali, Gökhan Gönül'ün sakatlığı, Şener'in ise cezası nedeniyle bu bölgede oynamıştı.

MYNET

Pisadam

Administrator
  • MFC Puanı
    20,887
10 Sene önce de demiştim şimdide diyorum dünyanın en şanslı ballı takımlarından biridir Fenerbahçe :D

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,533
hoyt Pisadam fenerbahçeli olmak ayrıcalıktır:p

StigmatA

♣Şeytana Uymuyorum, Sadece Aynı Fikirdeyiz!♠
Forum Sorumlusu
Admin
  • MFC Puanı
    164,533
her zaman hacı

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel birara direk diplerine muska yaptırıyordu kadıköyde :D

Üst Alt