-
- Üyelik Tarihi
- 24 Mar 2017
-
- Mesajlar
- 4,579
-
- MFC Puanı
- 1,437
Malzemeler
500 gram kuşbaşı et
2 yemek kaşığı acı sos
Defne Yaprağı
karabiber
Beşamel Sos için
1,5 su bardağı süt
50 gram margarin
2 yemek kaşığı un
100 gram kaşar peynir
Yapılışı
Et, baharatlar ve Wochestershire sos ile 20 dakika düdüklüde haşlanır. Un yağ ile kavrulur.Süt yavaş yavaş karışıma eklenir.Kıvam alıncaya kadar karıştırılarak pişirilir.İçine rendelenen kaşar peynirin yarısı konulur.Borcama boşaltılan etin üzeri beşamel sos ile kapatılır.Önceden 175 dereceye ısıtılmış fırında 40 dakika pişirilir.Üzerine kaşar peynirler serpilip tekrar fırına verilir.Peynirler kızarınca servis yapılabilir.
500 gram kuşbaşı et
2 yemek kaşığı acı sos
Defne Yaprağı
karabiber
Beşamel Sos için
1,5 su bardağı süt
50 gram margarin
2 yemek kaşığı un
100 gram kaşar peynir
Yapılışı
Et, baharatlar ve Wochestershire sos ile 20 dakika düdüklüde haşlanır. Un yağ ile kavrulur.Süt yavaş yavaş karışıma eklenir.Kıvam alıncaya kadar karıştırılarak pişirilir.İçine rendelenen kaşar peynirin yarısı konulur.Borcama boşaltılan etin üzeri beşamel sos ile kapatılır.Önceden 175 dereceye ısıtılmış fırında 40 dakika pişirilir.Üzerine kaşar peynirler serpilip tekrar fırına verilir.Peynirler kızarınca servis yapılabilir.