Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Beşar Esad, Amerikan Kanalında Meydan Okudu

Barbie

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    53
CBS News kanalına konuşan Beşar Esad, olası bir askeri müdahaleye misilleme ile karşılık vereceklerini söyledi.

besar-esad-amerikan-kanalinda-meydan-okudu-5035154_7975_o.jpg

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad, ABD'de yayın yapan CBS News kanalına bir röportaj verdi. Çok uzun bir süre sonra ilk kez bir Amerikan kanalına konuşan Esad, "Kendi halkım üzerinde kimyasal silah kullandığıma dair en ufak bir kanıt yok" dedi.
KİMYASAL İDDİALARINI REDDETTİ
Reuters haber ajansının aktardığına göre Esad, 21 Ağustos'ta Şam yakınlarında düzenlenen kimyasal silah saldırısının arkasında kendisinin olduğu iddialarını reddederek saldırıyla ilgili kanıtların bir sonuca varmak için yeterli olmadığını söyledi.
MEYDAN OKUDU
Esad ayrıca Suriye'ye yönelik herhangi bir saldırıda kendisinin safında yer alanların misillemeyle karşılaşacağını belirterek, olası bir saldırısının ordusunu zayıflatacağından ve ülkedeki çatışmalarda dengeyi değiştireceğinden ötürü kaygılı olduğunu da sözlerine ekledi.
"ELBETTE PİŞMANLIK DUYUYORUM"
Kanalın deneyimli isimlerinden Charlie Rose, Esad'la yaptığı röportajla ilgili şu ifadeleri kullandı: "One şu soruyu sordum: 'Hiç pişmanlık duyuyor musunuz?' O da şöyle cevap verdi, 'Elbette duyuyorum'. Ama bu pek yürekten söylenmiş bir laf gibi gelmedi. Bir ülkenin lideri olan herkesin vatandaşlarının başına gelenlerden dolayı kendini korunç hissettiğinde söyleyeceği gibi sakin bir ifadeyle söyledi."

Üst Alt