Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Beş günlük bebeği yumruklayan saldırgan: Oyuncak sandım

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Beş günlük bebeği yumruklayan saldırgan: Oyuncak sandım​

lEWq9Q.jpg

İngiltere'nin Manchester kentinde bir kişi beş günlük bir bebeği yumrukladığı şüphesiyle gözaltına alındı.

Olay, Manchester'ın Baguley mahallesinde pazartesi günü meydana geldi. Bebeğin annesi Amy Duckers beş gün önce dünyaya gelen kızı Elsie Rose'yi ilk defa dışarı çıkardığını söyledi.

Süpermarkette bebeğini arkadaşlarına ve komşularına gösterirken bir komşusunun iş arkadaşı ve kocasını gördüğünü anlatan Duckers, iş arkadaşının kocasının yanlarına yaklaşarak bebeği yumrukladığını söyledi. Olay sırasında yanında eşinin yanısıra 7 yaşındaki kızının da olduğunu aktaran Duckers, bebeğin alnında büyük bir yumruk izi kaldığını da ekledi.​

'BEBEĞİ OYUNCAK SANDIM'​
"Dehşete düştüklerini" söyleyen anne baba güvenliği çağırdı. Bu sırada saldırgan şüpheli bebeği oyuncak sandığını söyledi ve özür diledi. 63 yaşındaki saldırgan gözaltına alındı ve polis sorgusu sürüyor. Olayın ardından hastaneye götürülen bebek kontrollerin ardından taburcu edildi.​

Hürriyet

El Presidente

" Sen bir aysın,ben kara gece.."
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    227
Abi bu insanlar kafayı yemiş. Şimdi düşünsene arkadaşın eşiyle küçük kızıyla markette. Görüyosun onları. Kadının elinde de bir oyuncak bebek görüyorsun.
Yanlarına gidip oyuncağı yumrukluyorsun.

Böyle birşey en absürt komedi filmlerinde bile olamaz. Problemleri var galiba moruğun.

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Nasıl bi ruh hastaligidir bu ya
Allahtan bebege bisey olmamis

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Yok ya nedense boş yazık küçücük yavrucak nekadar korkmuştur kimbilir Kızsan mı sövsen boş böylerini akıl hastanesine yatıracaksın 63 yaşında zaten ölmüş :D hiç çıkarmıyacaksın.

Üst Alt