Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Berkay Şahin ve Özlem Katipoğlu evlendi

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Berkay Şahin ve Özlem Katipoğlu evlendi​

0ynzXZ.jpg

Ünlü şarkıcı Berkay uzun süredir birlikte olduğu manken Özlem Katipoğlu ile evlendi.

Dün nikah masasına oturan ünlü çift güzel haberi sosyal medyadan duyurdu.

Düğün fotoğrafını paylaşan Berkay altına ' 30 Ağustos 2016 canım karım... 29 Ekim doğum günün 30 Ağustos da evlilik yıldönümüz oldu. Şanslı bir adamım dünyada zor bulunan bir meleği ansızın yakaladığım için... Artık bana bir şey olmaz benimle nefes aldığın sürece SENİ SEVİYORUM... Özlem Katipoğlu bir zahmet şu soyadını değiştir 'mesajını yazdı.

Özlem Katipoğlu'da fotoğrafın altına 'Canım kocacım, seni ömrümün yettiği sürece seveceğim her şeyim.... Sonsuz!' yorumunda bulundu.

Aileler arasında yapılan nikah töreninde duygusal anlar yaşayan Berkay’ın mutluluğu gözlerinden okundu.

Şarkıcı törenin ardından konser için Bodrum'a gitti.

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla EXPO 2016 Antalya 7 bine yakın kişiye konser veren Berkay eski ve yeni şarkılarını binlerce hayranıyla birlikte söyledi.

Berkay ve Özlem Katipoğlu'nun düğünü 5 Eylül'de Bodrum'da gerçekleşecek.

6 Eylül sabahı kahvaltı ve havuz partisiyle devam edecek eğlencenin organizasyonunu Fulya Terim ve ekibi üstleniyor.​

hürriyet

Sade

Desire becomes surrender, surrender becomes power.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    3,318
qEBq5V.jpg

Alyans takmak yerine dövme yaptırmayı tercih eden Berkay ve Özlem Katipoğlu, yüzük parmaklarına birbirlerinin isimlerini ve nikâh tarihlerini yazdırdı.

Bende böyle istiyorum :lala​

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Çok romantik :y​

Üst Alt