Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bergüzar Korel'i çıldırttılar

ByOnur58

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
Karadayı'nın Hakime Feride'si Bergüzar Korel, kendisini çıldırtan takipçilerine ateş püskürdü.
Instagram hesabından evsiz hayvanlar için yardım çağrısında bulunan Bergüzar Korel, kendisini eleştiren takipçisine ateş püskürdü.

Korel, sayfasına "İşkence görmüş, yuvasız, terk edilmiş can'larla ilgili yaptığım her paylaşımın altına o fesat, örümcek beyninizle 'Pardon insanlar için ne yapıyorsunuz acaba?' diye soranlar, siz mi insansınız? Beni de onu da yaratan aynı değil mi? Sen kim oluyorsun da benim uzattığım elin hesabını soruyorsun? Sen ne biliyorsun benim ne yapıp yapmadığımı? Sen kimsin arkadaş? Bak ben buradayım. Hayatım boyunca, gücüm yettiğince nefes alan her yardıma muhtaç can'a elimi uzatacağım. Sizin gibilere de Allah akıl, fikir ve biraz insaniyet versin diye dua edeceğim" notunu düştü.

Üst Alt