Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bentley Otomobillerde Taş Kaplama Devri

Enes

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    815
Bentley Motors’un sipariş gövde üretim bölümü Mulliner, modern İngilizotomotiv lüksünün yeni seviyesi olan taş kaplamayı tanıttı.

Bu inovatif iç kaplama, taş kaplama teknolojisi kullanılarak ve 200 milyonyıldan uzun sürede oluşmuş doğal bir ürünün lüks, çağdaş bir şekli elde edilerek gerçekleştirildi.
Taş tahtası ve kuvars taşı, sürdürülebilir bir şekilde, taş işçiliğinde kadim ve zengin bir kültüre sahip bir ülke olan Hindistan’ın Rajasthan veAndraPradesh bölgelerindeki taş ocaklarından elle seçildi.
Taşın kesitleri, daha büyük parçalardan ayrıldı ve cam elyafı ve özel bir reçine kullanılarak düzeltildi. Son olarak, Bentley’in İngiltere’nin, Crewe şehrindeki genel merkezinde dünyaca meşhur Mulliner gövde üretim ekibince elle şekillendirildi ve son halini aldı.
Kaplamanın taş yüzeyleri yalnızca 0,1 mm inceliğinde; bu da son derece hafif ve yarı saydamlık katarak, yolcuların taştaki şık taneleri ve desenleri görebilmesini sağlıyor.
1-bentley-stone-veneers.jpg

Mulliner, Continental ve Flying Spur ile Stone Veeners’ı doğal bir dokunuşla ve dört renk seçeneği ile sunacak. Bunlar; Galaksi, SonbaharBeyazı, Terra Kırmızısı ve Bakır olacak.
Her ısmarlama özellik gibi, Stone Veeners ile ilgilenen müşteriler de, her müşteriyle özel taleplerini belirleyebilecekleri Mulliner’in ısmarlama ekibiyle iletişime geçebilecekler.

Üst Alt