Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

'Benim Dünyam'ın Afişi Hazırlandı

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
benim-dunyam-in-afisi-hazirlandi-5137532_3342_o.jpg

Uğur Yücel'in yönetmenliğini üstlendiği 'Benim Dünyam' filmi için geri sayım başladı. Başrollerini Uğur Yücel ve Beren Saat'in üstlendiği film; 25 Ekim'de izleyiciyle buluşacak. 1950'li yılların Büyükadası'nda; hem kör, hem sağır bir genç kız olan 'Ela' ile hayatını onu iyileştirmeye adayan 'Mahir Hoca'nın hikayesini anlatan filmin afişi de görücüye çıktı. Yılın merakla beklenen yapımlarından biri olan filmin afişini Emre Erdem hazırladı.

KAR YAĞDIRDILAR

Duygusal hikayesiyle ilgili toplayan flmin çekimleri; Büyükada'da ve İstanbul'un çeşitli yerlerinde yapıldı.Temmuz ayında yapılan çekimlerde, senaryo gereği yapay kar da yağdırıldı. Filmin afişinde de yer alan bu sahne, Marmara Üniversitesi Haydarpaşa Kampüsü'nde özel kar makineleri kullanılarak çekildi. Uğraş Güneş'in senaryosunu yazdığı filmde Ayça Bingöl, Turgay Kantürk ve Hazar Ergüçlü gibi isimler de rol alıyor.

Üst Alt