Merhaba ben 21 yıllık bir adet Nihal.
İnce ayrıntılara kafa patlatır, dostu düşmanı oradan anlarım.
Çocukken dayak yediğim tek sebep İnatçı olmamdı.Hala öyleyim bunun için aniden sinirlenebiliyorum.
Sinirli halimi ben bile çekemezken ,kimsenin bana yaklaşmasını istemem!
Çok fazla açık sözlüyüm bu bazen patavatsızlığa kayarken kendime dur diyebilirim.Ama bazen geç olabiliyor.
Sabah uyandığımda ilk işim Pencereyi açmak olur yaz kış farketmez.
Sonra dişlerimi fırçalar yüzümü yıkar,kurulamadan pencerenin karşısına geçer kendimi ayıltırım..
Yumurtayı rafadan sever, içinde patates olan herşeyi yerim!
Zaten sebze olarak severek yediğim tek şey patatestir.Balık ,piliç yemem Kırmızı et dururken!
Limonu tuzlayıp ısıra ısıra yemekten acayip hoşlanırım.
Koyu bir GalataSaray Taraftarıyım.Tribünlerdeki Meşale yasağını Esefle Kınarım!
Mutsuzluğun bir tercih olduğunu düşünürüm.Neşeliyim.
Hayat yemek,içmek,gezmek,eğlenmekten ibaret olmasa da zamanımın çoğu bunlar ile geçer.
Kitap okumayı severim.Film izlemeyide bir hayli o kadar.
Kaldırımda yürürken kare taşların tam ortasına basmaya özen gösteririm, çizgiye basarsam oyunu kaybederim!
Eve giderken sayı sayarım kaçıncı sayıda evde olduğumu hep unuturum.
Hafızam pek kuvvetli değildir.
Babamı,Kardeşimi,Kemal Sunal'ı,Barış Mançoy'u,Ahmet Kayayı İçimde biriktirdiğim özlemlerle buradan anarım Onları seviyorum!
Sizlerle tanışmayı Ve Sevmeyi Tercih Ettim .Tercihimden dolayı kendimi ayrıca kutluyorum.
Kendimi Kısaca bu kadar tanıtabilirm.
Burada olma sebebim Ömer (Siyah)beyefendiye hörmetlerimi sunuyorum..
İnce ayrıntılara kafa patlatır, dostu düşmanı oradan anlarım.
Çocukken dayak yediğim tek sebep İnatçı olmamdı.Hala öyleyim bunun için aniden sinirlenebiliyorum.
Sinirli halimi ben bile çekemezken ,kimsenin bana yaklaşmasını istemem!
Çok fazla açık sözlüyüm bu bazen patavatsızlığa kayarken kendime dur diyebilirim.Ama bazen geç olabiliyor.
Sabah uyandığımda ilk işim Pencereyi açmak olur yaz kış farketmez.
Sonra dişlerimi fırçalar yüzümü yıkar,kurulamadan pencerenin karşısına geçer kendimi ayıltırım..
Yumurtayı rafadan sever, içinde patates olan herşeyi yerim!
Zaten sebze olarak severek yediğim tek şey patatestir.Balık ,piliç yemem Kırmızı et dururken!
Limonu tuzlayıp ısıra ısıra yemekten acayip hoşlanırım.
Koyu bir GalataSaray Taraftarıyım.Tribünlerdeki Meşale yasağını Esefle Kınarım!
Mutsuzluğun bir tercih olduğunu düşünürüm.Neşeliyim.
Hayat yemek,içmek,gezmek,eğlenmekten ibaret olmasa da zamanımın çoğu bunlar ile geçer.
Kitap okumayı severim.Film izlemeyide bir hayli o kadar.
Kaldırımda yürürken kare taşların tam ortasına basmaya özen gösteririm, çizgiye basarsam oyunu kaybederim!
Eve giderken sayı sayarım kaçıncı sayıda evde olduğumu hep unuturum.
Hafızam pek kuvvetli değildir.
Babamı,Kardeşimi,Kemal Sunal'ı,Barış Mançoy'u,Ahmet Kayayı İçimde biriktirdiğim özlemlerle buradan anarım Onları seviyorum!
Sizlerle tanışmayı Ve Sevmeyi Tercih Ettim .Tercihimden dolayı kendimi ayrıca kutluyorum.
Kendimi Kısaca bu kadar tanıtabilirm.
Burada olma sebebim Ömer (Siyah)beyefendiye hörmetlerimi sunuyorum..