Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Beni Neden Sevmedin? Zeus Kabadayı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Beni Neden Sevmedin? Zeus Kabadayı​

Ey0OWB.jpg

Vasiyetim şu…

Varsa param, hepsini bağışlayın. Vücudumda kullanılabilir ne kadar organ varsa ve kime ne yarıyorsa, dağıtın.

Ama kalbimi vermeyin.

Kalbim sadece ona ait ve hep öyle kalacak. Ben ondan başka kimseyi sevmeyeceğim, sevemem. Çünkü onun baktığı gibi bakamaz kimse bana.

İçimden hep “beni neden sevmedin” diye sordum. Durmadan sordum. Cevap bulamadım.

Olsun.

En azından ben sevdim, bu ikimize de yeterdi.

Bu bedende bu kalp sadece ona ait diyorum işte, sevmese de ona ait. Kimseye vermeyin.

Bencil olduğumu mu düşünüyorsun? Bana sorarsan o bunu hak ediyor yine de. Kimse bunu bana çok görmesin. Hayatı boyunca kimseye sevgi besleyememiş bir adamın son isteği bu.

Kalbimi ona verin. Kabul etsin.

Hak ediyor muyum bunu? Bilemem.

Belki de etmiyorumdur…

Üst Alt