Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ben Simmons: “Oyları Gördünüz Mü?”

Joe.

.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    406
bensimmons-dribble-100617.jpg

Geçen seneki “Yılın Çaylak Ödülü” hakkında soru sorulduğunda Ben Simmons, Bu soruya şu şekilde cevap verdi: “O bir yarış bile değildi. Oyları gördünüz değil mi? Oyları gördünüz mü? O zaman bu soruları neden soruyorsunuz?”

Ben Simmons, geçen sene onun 2. senesi olduğu ve bu yüzden ödüle aday olmaması gerektiği hakkında bir soruyu cevaplıyordu. Çaylak sezonunda ayağından sakat olan Simmons, tüm sezon boyunca kenarda oturmuştu.

“Bunun hakkında nasıl mı hissediyorum? Umurumda bile değil. Dürüst olmam gerekirse, takmıyorum bile. Dışarıdaki seslerden endişeli değilim.

Medya ve taraftarlar açısından endişeli değilim.

Bu soruları sorup duruyorsunuz.

Takım arkadaşlarım, koçlarım ve bu soyunma odası dışındaki bir kişinin söylediği şeyler benim umurumda değil.
”

Üst Alt