Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ben seni böyle Sevdim❤

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,623
Ben seni böyle sevdim

Bir yağmur olsam, sen toprak olsan. sana dokununca sana karışacağlm için ölsem bile yine sana gelirdim
Bir kar tanesi olsam, ellerine degerken erisem yok olsam. eline dokunarak ölmeyi tercih ederdim
Bir toz tanesi olsam, savrulsam rüzgarında... beni savurman için yine senin olurdum
Deryada bir damla olsam.. parçalansam bile sana kavuşmak için kıyılara çarpardım

Bir şimşek olsam çakınca sonum olsa bile yolunu ışıklatmak için senin için çakardım
Bir mum olsam... yanmakla erisem, sen karanlıkda kalmayasın diye eriyip giderdim
Ben sana ölürüm, toprak olurum.. ayaklarının altında kalmak olsa kaderim
Üstüme sen basasn diye kaderime boyun egerim
Ben senin için canımdan vaz gecerim
Ben seni böyle sevdim

ELizanGüL

"Şüphe ettiğin ne varsa vazgeç"
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    1,623
^^^^^^❤❤❤BeN SeNi❤❤❤^^^^^^
BöYLe SeVDiM
❤❤❤❤