-
-
-
- MFC Puanı
- 79
Ben Hep Sendeyim
Ben hep sendeyim !!!! Senin yüreğinde, damarlarında dolaşan kanda, aldığın her nefesteyim. Senin soluduğun hava benim. Akan gözyaşlarında, sana ulaşan bütün seslerde ve gülümseme sebeplerindeyim Dilinden düşürmediğin şarkılarda, okuduğun her kelimede, şiir dizelerindeyim. Yazdığın kalemlerde tuttuğun notlarda, unuttuğun fotoğraf karelerindeyim. Sabırlarının öncesinde, şaşkınlıklarının sonrasındayım. Sabah ışıklarının sana değen ilk huzmelerin de, akşama alacasına çektiğin perdenin kıvrımlarındayım. Baş koyduğun yastığındaki kokuda, gördüğün bütün rüyalardayım. Gecenin sessiz yalnızlığında, gündüzlerin kalabalık telaşların da sana dokunan omuzlardayım. İçtiğin çaydaki dem tadında, bardak ta kalan dudak izindeyim. Yağmur altında ıslandığın damlalarda seyrettiğin dalgaların kavuştuğu kum tanelerindeyim. Baktığın ufuk çizgisinde ve bakarken kurduğun hayallerin gerçeğindeyim. Dar zamanların avuntusunda, sevinç çığlıklarının yükseltisinde, hüzün gözyaşlarının tesellisindeyim. Tükettiğin zamanların kayıp saniyeleri benim Aynada gülümseyen yansıman da, telaşlı adımlarındayım. Beklentilerinin başköşesinde, kaybolduğun anların tam ortasındayım. Gittiğin bütün yollarda, vardığın sonlar da, ferahladığın zamanlardayım. Oturduğun koltuğun rahatlığında, seyrettiğin filmlerin unutulmazlığında ve uğradığın bütün duraklardayım. Sana değen dağ esintilerinde, güneşin çıplak sıcaklığında, iliklerine işleyen ayazın titremelerinde ben varım
Her halinin en yakınında, sende seninle yaşayan ben varım. Dün ve bugün karıştığında, geçmiş ve gelecek anlamsız kaldığında var olan boşluğun bile benim.
Ben sendeyim. Senin her hücrende ve her anındayım...
Sana mahkum, sende imkansız, sende cezalıyım