Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ben Geldim Yeni Ailem

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kudussi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7
Merhaba Mega Forum Ailesinin Bireyleri,
Artık bende ailenin bir ferdi olmak adına buralara kadar geldim :)
Biraz kendimden bahsetmek isterim siz değerli üyelere hikayem biraz komik biraz hüzünlü birazda ilginç ve birazda herkes gibi sıradanımsı ...

Ben kuddusi 30 yaşında Almanya doğumlu birisiyim. Tabiki almanya doğumluyum dediysek ailem gurbetçi sivastan göç etmişler almanyaya Alman değilim. Almancı hiç değilim :s61
Almanyada yaşamışız bir süre tutunamayıp küçük yaşlarda geri dönmüşüz ülkemize. Maddi sıkıntıların içerisinde okutmaya çalışmış bizi koca çınar. Bizde bu özveriyi boşa çıkarmamışız. İki üniversite okumuşuz. Dokuz eylül üniversitesi endüstri mühendisliği ve Anadolu üniversitesi çeko bölümünden mezun olmuşuz. Ayrıca şuanda açıktan reklamcılık okuma gereksinimi duymuşuz. Neyse fazla konuyu saptırmayalım. Evlendiğim kişiyi lise yıllarında tanıdım. Yanlışlıkla kızlar tuvaletine girdiğimde bana bağıran ve okul müdürüne şikayet eden kızla evleneceğim kimin aklına gelirdi :)
Neyse detaylara tekrardan gireriz. Devam edelim üniversite maceramıza Üniversitede aynı üniversitede ama farklı bölümlerde okuduk hatunla üniversitede söz ve nişan oldu bitince doğru evlilik. Sonrasında 3 aylık aslan gibi bir oğul nasip oldu. Fakat gelelim hüzünlü tarafa 4 sene bir firmada çalıştık. Veri giriş uzmanı olarak. Firma küçülmeye gidecekmiş gittikçe küçülecekmiş küçücük olacakmış firma küçültme işleminede küçüklerden başlayacaklarmış her zaman olduğu gibi ... Benim gibi çok fazla küçük adam iş yerinden küçük adımlarla çıkartıldı. Artık evli çocuklu ve işsiz bir erkektim :( Okuduğum bölümlerle hiç iş tecrübem olmadığı için bu bölümlerde hiç bir iş bulamadım. Zorlu günler geçirdim hemde çok çok zorlu maddiyat bir yandan evin sorumlulukları bir yandan işler iyice kötüleşti. Ne yapsam ne etsem iş bulamadım. Bir çözüm üret kuddusi oğlum dedim kendi kendime. Eski çalıştığım firmada veri giriş uzmanıydım demiştim yukarıda bir yerlerde hatırladınız mı ? Hatırladınız hatırladınız :) Bir e-ticaret firmasında verileri girdim :) Girme konusunda uzman oldum. Kendi mesleğimi yapmadım. Neyse dedim lan kuddusi aç kendine bir e-ticaret firması bakalım ne olacak. Ufak tek ürün satışı yapan bir e-ticaret sitesi ve bir adet te haber sitesi açtım kendime. Ama herşey göründüğü kadar kolay olmadığını anladım. Çalıştığım firmanın yapmış olduğu büyük yatırımları görmezden gelip kendiminde yapabileceğini zannettim ama olmadı. Ümitlerim tükendi elimde kalan son üç beş kuruşlarıda sitelere harcamıştım. Çoluğumun çocuğumun rıskını acaba bir hayal uğruna mı harcamıştım ben. Rüyalarıma giriyordu işsizlik eşimle aram açıldı... Derken e-ticaret sitemden 2 adet ürün mü satıldı ? Ney panelde iki adet ürün talebi mi vardı evet yanlış görmedim iki adet ürün satılmıştı. Sanırım yaptığım bu hamle doğru bir hamleydi. Sanırım bu sefer yanlış yapmamıştım. Akabinde sitelerime tekrardan yoğunlaştım. Websitesi nasıl yönetilir bu konuda daha çok deneyim sahibi oldum.

Gelelim sonuca şimdi ne mi yapıyorum. Kendi websitem ile ilgileniyorum. Aylık gayet iyi bir getirisi olan websitelere sahibim. Ayrıca yanımda 4 kişi daha çalışıyor. 4 kişiye daha ekmek kazanmasına vesile oluyorum. Artık kendi işimin sahibiyim. Hemde gündeme teknolojiye ayak uydurdum. Paramı internet sayesinde kazanıyorum. 10 sene önce bu şekilde para kazanacaksın deseler bana hayatta inanmazdım. Benden bu kadar herkese selam ve esenlikler dilerim. Buradan karşı komşum emreye selamlar :)

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777

Hoşgeldiniz ve aleyküm selam.
Karşı komşunuz Emre bey sanırım burada değil :)

TeuFeL

Çok Pişman Olan Hiç Pişman Olmamıştır.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    454
Hoşgeldin keyifli forumlar..

LiyA

HeP YeK HeP TeK . . .
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,777
Okuduğumuz bölüm reklam olabilir ama sitelerimin ismini bıçak dayasalar vermem malum ekmek kapımı kimse ile paylaşıp rakip çıkartmak huyum değildir. :)

Şakaydı ciddiye mi aldınız?

Siz samimi bi şekilde uzun uzun kendinizden bahsedince şaka yapayım dedim.
Aileye hgnz keyifli forumlar dilerim :)

kudussi

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    7

Şakaydı ciddiye mi aldınız?

Siz samimi bi şekilde uzun uzun kendinizden bahsedince şaka yapayım dedim.
Aileye hgnz keyifli forumlar dilerim :)

Yok yok bilhakis üşenmeyip yazdığım tüm içeriği okumanız beni mutlu etti matmazel. ( Bu arada buradan üst kat komşum nam-ı diyar sarı civciv leyla hanıma sesleniyorum. Lütfen akşam üzeri elektrikli süpürge çalıştırmayın başım ağrıyor )

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Hoşgeldin; keyifli forumlar.

Sentinus

'boşunaymış' dedirtmeyin be insana..
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -894
hoşgeldiniz iyi forumlar

Limon.

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    119
hoşgeldiniz, keyifli forumlar.
Bu arada eşinizle çocuğunuzla mutluluklar,işinizde de bol kazançlar dilerim.

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Hoş geldiniz.
Forumun keyfini çıkarın. :)
-Buradan eşinize ve evladınıza selamlar :d

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Merhaba hosgeldiniz, keyifli forumlar dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt