Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

BEDEL 13. Bölüm Özeti

LeGoLaS

ikra
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    2,996
BEDEL 13. Bölüm Özeti23 Nisan 2015, Perşembe 20:00Vedat, Begüm'ü yeniden görmek ve kendisine dönmeye ikna etmek için çareler arar. Kaan'dan yardım ister. Kaan, Begüm ve Vedat'ın bir araya gelmesini sağlar. Vedat'ın Begüm'ün peşini bırakmaya hiç niyeti yoktur ancak boşanma haberini öğrenir. Deliye döner. Begüm, kendisini Nazan'ın zehirlediğini Ali'ye söyler. Hemen savcılığa gidip suç duyurusunda bulunurlar. Vedat'ın boşandığını öğrenen Nazan ise artık rahattır. Vedat'la kurmayı düşündüğü hayata adım adım yaklaşmaktadır. Öte yandan Ali, Begüm'e kızı Ela'dan söz etmenin zamanının geldiğini düşünür, onunla konuşmaya karar verir. Begüm de Ali'nin Batum'da başka bir hayatı olduğundan şüphelenmektedir. Ela'nın sürpriz bir şekilde İstanbul'a gelişi, işleri karıştırır. Ali bir yandan da annesiyle ilgili DNA sonucunu merak etmektedir. Sonunda beklediği haber gelir.

Üst Alt