Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

BDDK'dan Karat Taşınmaz Değerlemeye Gayrimenkul Değerleme Yetkisi

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
bddk-durumu-izliyoruz-endiseye-gerek-yok_1639_o.jpg

BDDK, Karat Taşınmaz Değerleme A Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), Karat Taşınmaz Değerleme A.Ş.'ye gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi hizmeti verme yetkisi, Güncel Bağımsız Denetim Danışmanlık ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'ye bankalarda bağımsız denetim yapma yetkisi verdi.
BDDK'nın Kurul kararları, kurumun resmi internet sayfasında yayınlandı. Buna göre BDDK, Karat Taşınmaz Değerleme A.Ş.'ye (İzmir), "gayrimenkul, gayrimenkul projesi veya bir gayrimenkule bağlı hak ve faydaların değerlemesi" hizmeti verme yetkisi verdi.
BDDK, Güncel Bağımsız Denetim Danışmanlık ve Yeminli Mali Müşavirlik A.Ş.'ye (Ankara) bankalarda bağımsız denetim yapma yetkisi verilmesini karara bağladı.
Uzman Yeminli Mali Müşavirlik ve Bağımsız Denetim A.Ş.'nin (Sirket) 19 Nisan 2013 tarihli yazısı ile yapmış olduğu yetki iptali yönündeki talebine ilişkin olarak değerlendirme yapan Kurul, yönetmelik kapsamında devam eden bağımsız denetim sözleşmesi bulunmayan şirketin bankalarda bağımsız denetim yapma yetkisinin sürekli olarak kaldırılması yönündeki talebinin uygun buldu.

Üst Alt