Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Başkasına kızıp diğerine bağırmak

Sosyete

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    78
Tabir doğru oldu mu bilmiyorum ama siz anladınız beni (?)
İnsanları egoları yüzünden kalp kırmak o kadar kolay ki :s33 Hayır neden bağırıyorsun, sen ona kızdıysan ben de sana mı kızayım :s33 İsyan mı edeyim :s33
Böyle insanlara sadece diyorum ettiğini bulasın. Karma bir sistemin üzerinde ise hayat aynısının 2 mislini yaşa.

$iZoFreN

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    147
halk arasında, sinirini baskasından cıkarmak :s61
kapitalist bi sistemde, olağansı seyler :s61

Su°

'Obsession'
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    6,104
Genellikle çevremde bu gibi insanları dışlamaya çalışıyorum kimseyi kendi egoları yüzünden
Kırmaya gerek yok başkalarıyla problemlerini halledemedigi için güçsüz görüp baskılamaya çalışıyor.

Kumral Ada

Sevebildiğin kadar Sev Hayat Kısa.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    49
Ben çok yaparım yahu yazık cidden onlara.. Misafirin yada yiğenim ağlar bağırır en çok kardeşime kızarım.. Kendi çocugum değil ne yapalım

Cugar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
Sezen aksu: kime kizayiiim nazim senden baska kime geceer.

Üst Alt