Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Başkan Aziz Yıldırım: 'Hevesleri Kursaklarında Kalacak'

keroLayn

kafa lens .honk.
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    855
3lu538_35245_3553894.jpg

Başkanımız Aziz Yıldırım, yaşanan sürecin asıl hedefinin kendisinin ve arkadaşlarının Fenerbahçe’den ayrılması için yapıldığını belirterek, "Birilerinin yıllardır uğraştığı, Aziz Yıldırım’ın istifa edip gitmesidir. Ama bu olmayacak. Aziz Yıldırım’ın kellesini Fenerbahçe’nin kalesini isteyenlerin hevesi kursaklarından kalacaktır" dedi. Fenerbahçe’nin Türkiye Cumhuriyeti olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, "Fenerbahçe’yi hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz" dedi.

Sözlerine, "Bugün, UEFA Türkiye ligleri Türkiye’deki yargı bunlarla ilgili düşüncelerimi söyleyeceğim" diyerek başlayan Başkan Yıldırım, "Dün bize 5. Asliye’den yapılan tebligatla ilgili yanlış bilgilendirmeler yapılıyor. Baskın gibi söyleniyor" diyerek, ilk olarak bugün kulüpte yaşananlar ve aksettirilme yöntemi ile ilgili olarak sözü Genel Sekreterimiz Talat Yılmaz’a verdi.

Talat Yılmaz: "Veremeyeceğimiz hesap yok"

Talat Yılmaz, "Aziz Türk Milleti, rastlantı denilmesi çok zor denilen olaylar peş peşe geliyor. UEFA derken başka bir mahkeme kararıyla karşı karşıya kaldık. Bu karar, bazı kasıt peşinde koşan kişiler tarafından yanlış yorumlanarak; Fenerbahçe’nin itibarına, markasına, yöneticilerine düşmanca tavra dönüştü. Asliye Mahkemesi’nin verdiği karar, kulübü temsil ve izan etme yönünden mahkeme kararına kadar durdurma tedbiridir. Bu kesinlikle Fenerbahçe Kulübü'nün, binasından, tesislerinden uzaklaştırma şeklinde yorumlanmamalı. Maalesef sanki kulüp bugün saat 12.00 civarında, baskına uğratılmış gibi bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Böyle bir olay söz konusu değildir. Dünkü mahkeme kararından sonra davacı yürütme için irca memuruyla gelmiştir. Böyle hassas bir günde de Kadıköy Emniyeti’nden 4 polisle tedbir amaçlı gelmişlerdir. Bu olay sanki basında; bir müdahale edilme şeklinde kamuoyuna yansıtılmaktadır ve böyle gayretler vardır. Bizim veremeyeceğimiz hesap yok. Bu mutlaka Türk adaletinin vicdanı önünde gerçekleştirilecektir. Hep beraber, bunu göreceğiz. Bu tatsız olay bizi, Fenerbahçe’ye hizmetten geriye koymayacaktır" diye konuştu..

Başkan Yıldırım: "Hevesleri kursaklarında kalacak"

Yaşanan sürecin amacına yönelik konuşan Başkanımız Aziz Yıldırım, "Aziz Yıldırımı ile hesaplaşmaların Fenerbahçe üzerinden yapılmasına asla izin vermedim, vermeyeceğim. Ben Fenerbahçe’ye sonuçları değil başlangıçları değiştirmek için geldim. Bu başlangıçlar sayesinde Aziz Yıldırım’ı sevenler de sevmeyenler de bilirler ki tek düşüncesi Fenerbahçe olan Aziz Yıldırım ne teslim olur ne de teslim eder. Bu nedenle teslim olmayacağım. Fenerbahçe zor günlerden geçmektedir. Bu zor günleri kolaya çevirmek için bizi bölmeye çalışanlardan kurtulmalıyız. Birilerinin yıllardır uğraştığı, Aziz Yıldırım’ın istifa edip gitmesidir. Ama bu olmayacak. Aziz Yıldırım’ın kellesini Fenerbahçe’nin kalesini isteyenlerin hevesi kursaklarından kalacaktır. Öncelikle bunu herkes bilsin." diye konuştu.

Aziz Yıldırım: "Genel kurul yapalım, herkes gelsin"

Tüm Fenerbahçelilere bir çağrı yapan Yıldırım, "Gün; birlik, beraberlik günüdür. Gün el birliğiyle Fenerbahçe’yi aydınlığa çıkarma günüdür. Kişisel çıkarlar için ayrılıp gitmek günü değildir. El birliğiyle Fenerbahçe’yi aydınlığa çıkarma günüdür. Taraftar grupları üzerinden Fenerbahçe’yi ayırmaya çalışıyorlar. Bunlara son çağrımdır. Türkiye’de bu hukuk mücadelesinden kurtulana kadar olağanüstü kongre yapalım. Fenerbahçe’yi el birliği ile düzlüğe çıkaralım daha sonra yüz yüze hesaplaşalım. Bu yapılanlar sadece Fenerbahçe’ye zarar verir. Eğer bunu yapıp genel kurula gelme cesaretiniz yoksa sonsuza kadar susmalısınız. Tüm ihraç olanlara disiplin cezalı olanların genel kurulda affedilmesi için teklif getireceğim. Orada aday olan orada ne söyleyecekse söylesin, mahkeme kapılarında değil. Bunları Aziz Yıldırım sözü olarak söylüyorum. Olağanüstü kongreye güvenmiyorsanız kulübe yeni üye katılımlarını sağlayın ve artık mazeret üretmeyin" diye konuştu.

Aziz Yıldırım: "Bu mücadeleyi ölene kadar vereceğim"

Sözlerinin arkasında olduğunu vurgulayan Başkanımız Yıldırım, "Ben Fenerbahçe için çok şey yaptım. Çok hatalarım olmuştur. Çok duygusal olmadım ama Fenerbahçe’yi hiç bir zaman siyasete buluşturmadım, parti mitinglerinde şov yapmadım. Fenerbahçe başkanı olarak kendime menfaat sağlamadım. Fenerbahçe Kuvva-i Milliye’dir dedim aynı şeyi söylüyorum. Fenerbahçe’yi siyasete karıştırmadım şahsi çıkarlarım için menfaat sağlamadım kendi taraftarımı asla dolandırmadım. Fenerbahçe Türkiye Cumhuriyeti’dir dedim. Bugün de diyorum. Elden giden şeyler var. Hapis yattım belki daha da yatacağım ama bu mücadeleye devam edeceğim. Bu mücadeleyi ölene kadar vereceğim. Fenerbahçe’yi hiçbir zaman teslim etmeyeceğiz.. Herkes bu gerçekle yaşamayı zamanla öğrenecektir. Hapis yattım, belki daha da yatacağım" diye konuştu.

Başkanımız Aziz Yıldırım toplantının ilerleyen dakikalarında şu görüşleri dile getirdi:

Aziz Yıldırım: "Trabzonspor Başkanı açıklasın"

"2011 yılında yaşadığımız dava süreci ve yaşadıklarımız da bizim dinleme kararlarından sonra aynı burada olduğu gibi kanun taslağı olarak verildi ve yasalaştı. Diğer suçlu olanlar, Türkiye'de daha büyük kaos olacak sözleriyle bu sürece dahil edilmediler. Kendilerini haklı görerek, şehirler arasında kine, düşmanlığa neden olmaması kardeş kanı dökülecek vaziyete gelmesin diye içimize attık. Trabzon tarihinde, Trabzon başkanları kadar destek olmuşumdur. Havuz paylarında… 4. büyük kulüp olarak, onları yanımıza aldık. Bunun şahitleri; Sayın Celal Doğan, Özkan Sümer, Sefa Sirmen, Salih Alparslan... 2 yıldır Trabzonspor bir kin gütme hali nedeniyle kendi davasını bile iyi anlatamamıştır. Davanın içindelerdir. Bizi kapsayan olaylar onları kapsamasın diye davadan ayrılmışlardır. Sadri Bey, tavırlar, hareketler bu geçti. Aynı süreç içerisinde yeni bir başkan geldi geçmişteki gibi hep agresif yöneteceğini düşünüp, agresifleşti. Biz olaylar tırmanmasın diye cevap vermedik. bugün ona burada bir sorum var. Geçtiğimiz günlerde, Kulüpler Birliği Toplantısı oldu. Bizden de Talat Yılmaz katıldı. Trabzonspor başkanı, birçok şey sıralıyor. Arkasında durulursa, insanın en önemli özelliğidir. Bu toplantıda Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz, kendisine ne anlattı ve ne sordu? Bunu açıklasın… Eğer açıklamazlarsa ben basın toplantısı ile ya da yazılı olarak açıklayacağım. Trabzonspor konusunu da böylece kapatmış olduk."

Aziz Yıldırım: "Türkiye’deki ekseni kaymış yargı sisteminde her şey olur"

"5. Asliye Hukuk’ta açılan dava var… Birçok dava da varmış… Recep Özcan kimdir? Kendisini kulüpten ihraç ettik. Ali Şen zamanında yönetimde yer almış. Başbakanlık Müsteşar yardımcılığı yapmış, TFF’de disiplin kurulunda bulunmuş. Konya'da bir hakime rüşvet vermekten suçlanıyor. Ayrıca çeşitli konular nedeniyle gözaltına alınmış, tutuklanmış ve tahliye edilmiş bir zat… Davaları devam ediyor.. Oğlu da ceza alıyor… Birlikte ceza alıyorlar. Bizi suçlayan insanın biraz temiz olması lazım.. Biz Fenerbahçe için yargılanıyoruz. Şahsi işlerimiz için yargılama yaşamıyoruz. Bu şahıs Sakaryaspor’da da bu kişinin uygunsuz işleri bulunuyor. Bunlar bir ekipler. Şahin Ulu, kongre üyesi de değil yani… Bunlar hep birlikte mahkemede dava açıyorlar. Fenerbahçe’yi yönetemeyeceğimiz yönünde dava açıyorlar. Adnan Sezgin ile yapılan konuşmaları da bulunuyor. Galatasaray’ın az ceza almaları için rica ediyorlar. Bu insanlar bizi yargılamaya çalışıyorlar. Türkiye’deki ekseni kaymış yargı sisteminde her şey olabilir, her şeyin olabileceğini de hepimiz görüyoruz."

Aziz Yıldırım: "Fenerbahçe ile oynuyorlar"

"Ben burada Fenerbahçe Futbol A.Ş. Başkanı olarak konuşuyorum. Beni kendi rızalarıyla başkan seçtiler. Beni seçtirmeseydiniz kendi adamınızı getirseydiniz… Bütün mesele Aziz Yıldırım gitsin. Aziz Yıldırım kendi sistemi ile gelmedi ki genel kurul seçimi ile geldi. Kongre Üyelerine güvenmeyip, kendileri mahkeme kararı ile verdirmeye çalışıyorlar. Türkiye’de bu yol açılırsa bir hakim bulup ayarlarsanız indirebilirsiniz demişlerdir. Biz yargıya güvenemeyecek miyiz? 25 milyon Fenerbahçeli bu yargı kararına üzülmüyor mu? Bu benim şahsıma değil Fenerbahçe’ye yapılıyor. Mahkemelere gidelim herkes genel kurulu bırakıp dava edip başkan olsun… Bunların arkasındaki esas insanlar ortaya çıksınlar…Bunlarla sonuna kadar mücadele edeceğim. Onlara bu işleri yaptıranların hepsi ortaya çıkmalı… Fenerbahçe ile oynuyorlar… Biz bu yetkiyi onlara vermeyeceğiz.

Aziz Yıldırım: "Türk Sporunu yargılıyorlar"

"Diğer bir konu var o da UEFA kararları… UEFA’da önce müfettişin raporu geldi. O konuda savunmamızı hazırladık ve götürdük. Savunma yapmak için geldik ve Batıda demokrasinin olmadığını görüyoruz. Bundan rahatsızlık duyduğumuzu söyledim. Özel mahkemelerin verdiği her karar bizim için geçerlidir dediniz. Ancak siz özel mahkemeler kalksın diyorsunuz biz de aynı şeyi söylüyoruz. Disiplin Kurulu'nun verdiği kararda en önemli noktalardan birisi; kulüpler ve şahıslar ayrılmıştır. Ancak biz ve UEFA bunun mümkün olmadığını söylerken, UEFA şimdi şahısları ayırmışlardır. Verilen taahütten sonra da biz iki maç daha oynamışız. 3 Temmuz olayı UEFA’da da devam ediyor. Benim para verdiğim, konuşmam ile ilgili tape getirin dediğimizde bunu veremiyorlar.Dosyayı okumamışlar çünkü. Biz yukarıdaki insanlara başka dostlarımız vasıtasıyla soruyoruz. Neden 1 yıl önce Fenerbahçe'nin UEFA’ya gitmesine izin verdiniz. Şimdi ise, yargı süreci de belli bir zamanda sonuçlanacaktır neden beklemediniz diye sorduk. Onlar baskı gördüklerini ve bu baskıyı kimden gördüklerini açıklayacaklarını söylediler. Bu baskının Türkiye içindeki kulüplerden ve onların uzantılarından kaynaklandığını söylüyorlar… Biz bir bavul evrak gönderdik. Biz kendimiz yanımızda götürüp takdim ettik. Aldığınız kararların arkasında durun yeter. Bu 3 Temmuz olayı bizim; kulübe, şahsıma ve arkadaşlarıma karşı yapıldığı için hep devam etti. Etik kurulundaki evraklarda bir çok iddia vardı ve suçlandık. Hapishaneye geldiler ve anlattık. Bütün konuları tek tek anlattık..Emenike olayında çanta ile para deniyor… Çanta nerede? Mustafa Çelik’e suç duyurusunda bulunduğu ile ilgili mahkemede bir soru sorulmadı. Etik Kurulu daha sonra federasyona koydular. Normalde disiplin kurulu vermesi gereken cezayı değil başka kategoride verildi. TFF, ben seni seviyorum; sevmiyorum ile karar alınır mı? Bu kararı kurallara göre alırsınız? Başka takımlara da aynısının yapılması gerekir. Bu Türkiye gerçeğinin göstergesidir. Buca maçı ne oldu? Yalnız Fenerbahçe değil Türk sporu yargılanıyor. Bu yargılama yapılırken Türk sporu içindeki insanlar tarafından yapılıyor.

Aziz Yıldırım: "Şenes Erzik ve TFF neden susuyor"

"Ama tahkim ve disiplin kurulunda çok iyi savunma yapılmıştır. Disiplin Kurulu'nda çok iyi savunma yaptık.Tahkimde de en iyi savunmayı yapacağız. Bir uçak dolusu insan götüreceğiz bu davanın Fenerbahçe lehine olmasını el birliği ile sağlayacağız. 5 maçtan suçlanıyoruz. Bu maçlardan biri suç olduğu kabul edilmeyen zamanda yapılan bir maç ile oluyor. Hepsi de kolay savunulacak maçlardır. Yargıtay’ı bekliyoruz. Ben mahkemeden tüm tapelerini istedim. Yazma ile konuşma farklıdır. Ancak vermediler o savunmayı. 24 Nisan 2011'de Ali Yıldırım hakkında karar alıyorlar; dinleme kararı. 24'ündeki konuşmalara atıf yaparak alıyorlar bu kararı. Hepiniz unuttunuz bunları ya da söylemedik. Biz bu savunmaları en iyi şekilde yapacağız. Biz şike yapmadık. Biz en temiziz diyen kulüpten daha temiz olduğumuzu söylüyoruz. Bir cevapları varsa o cevabı veririm. Hiçbir tanesinin söyleme cesareti bulunmuyor. TFF'de yapılan Tahkim ve Disiplin Kurulu kararlarında üyelere dışarıdan baskı yapılmış ve aleyhimizde karar alması yönünde baskı yapılmıştır. Şenes Erzik ve Sayın Yıldırım Demirören konuşmuyor. Usuller hakkında, toplantı zamanı, belgelerin götürülüp sunulması hakkında kimse konuşmuyor. Infantino’nun yazdığı yazıda Fenerbahçe bir yıl gitmezse sorun olmayacak derken, Federasyon’a bu sözü verdiyse Federasyonun kalkıp açıklama yapması lazım… Sayın Şenez Erzik ve Yıldırım Demirören’in çıkıp açıklama yapması gerekir. Bu dava Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin davası değik, Türk futbolunun davasıdır.. Steaua Bükreş parayı veren de alan da açıklama yapılıyor ama ceza almıyor. Cenevre’de rahat bir gün yaşadık… Fenerbahçe’nin haklı olduğu davadan aklanarak çıkması isteğimiz. Egemen Bağış'ın söylemleri çok düşündürücüdür. Düşüncelerimizin yanlış olmadığını, bizim baştan beri dile getirdiğimiz Fenerbahçe'ye karşı operasyondur burada haklıymışız diyoruz, bunlar organize bir iş. Bu organize iş; UEFA'da ve Türkiye'deki yargıda devam ediyor. Bir kişi geliyor, Yıldırım'a ceza vermezseniz olmaz diye tehdit ediyor, araştırın bakalım kimmiş? Bulamazsanız ben söylerim. Biz böyle bir süreçten geçtik, gerçek bir yargı yapılmadan olaylar bu noktaya getirilmiştir. Zaman içinde çözülecektir. UEFA'nın açıklamadığı bu kararları, başkaları nasıl öğreniyor? Yeni bir olay daha duymuş olduk. Demek ki UEFA evraklarını herkese açıyor. UEFA'nın kararlarını sizler ve bizler öğrenemiyoruz. Bunları ancak oradan alabilecek insanlar alacağı için teşkilatları olduğuna inanıyoruz. Rüşvetle alıyor demiyorum yanlış anlaşılmasın."

Başkanımız Aziz Yıldırım, toplantının soru cevap bölümünde de şunları söyledi:

Başkan Yıldırım: "Ülke menfaati nedir? Bu kararları aldıranlar söylesin"

"Fikret Orman ile telefonda konuştuğumda ne yaptınız diye soru sordu siyasetle ilgili bir konuşma yapmadık.Ülke menfaati ile ilgili CAS davasından vazgeçilmesi ile ilgili Platini’ye git sor ondan sonra dosyaya yaz dedim. Ülke menfaati nedir? 2020 ile ilgili bir nedeni de var. Bu kararları aldıranların söylemesi daha uygun olur diye söylemiyoruz. Kaldırın dediler biz de kaldırdık. Bu süreç içinde yine karar alırız. Burada medyanın rolü çok büyük. İlk 2 -3 gün bir hafta, siyah gri enformasyon yaptılar siz de bunları aldınız ve yarattınız. Benim resmimi bastınız. Beni suçladığınız şeylerle ilgi patronlarınızın içinde hiç yok mu? Patronlarınızın yemek yerken eğlenirken fotoğrafını basmazsınız. İnsanlar sizin patronlarınızı, müdürlerinizi sorumlularınızı merak etmezler mi?"

Aziz Yıldırım: "UEFA çatırdar"

3 Temmuz sürecinin yeniden başlayacağı ile ilgili bir soruya Aziz Yıldırım, "O anlamda bir planımız yok. Türkiye’de bir yargı var. Yargıtay’ın vereceği karar, her şeyi sil baştan ya yeniden yapılandıracak ya da devam ettirecek. UEFA’nın vereceği her karar, Türkiye’deki yargıya bağlı kalacak. Yargıtay'ın vereceği her karar, Fenerbahçe'nin yol haritası olacak. Ceza aslında 2 yıl… Biz 1 yılını zaten çektik. Bunun da açıklaması yapılmadı. Bunu da gündeme getireceğiz. UEFA’nın en şanssız ve en zora sokacak davasıdır bu… Eğer kişiler ve kurumları ayırırsanız UEFA’nın tüm kuralları off olur, UEFA çatırdar. Yargıtay kararı açıklansın, olumlu olumsuz her şeyi konuşuruz. Bu davanın içinde yalnız ben yokum 63 kişi var. Benim her konuşmam 63 kişiyi de bağlıyor. Ama arkada insanlar var. Kendi hayat tarzları başka olan insanlar var. Yargıtay kararı belli olsun o zaman konuşuruz. 6222 sayılı kanun çıkmadan önce ise biz gayri resmi dinleniyoruz, bu dinlemelere göre 6222 sayılı kanun çıkıyor."

Aziz Yıldırım: "Hocayı yarın açıklayacağız"

Başkanımız Aziz Yıldırım, toplantının son bölümlerinde ise şunları söyledi:

"Cordoza’yı merak ediyorsunuz. Fiyatlar bizim istediğimiz rakama inerse alacağız. Bu arada yarın hocayı da açıklayacağız.Yarın hoca göreve başlayacak."

Aziz Yıldırım: "Genelkurmay Başkanın terörden yatıyor, sözün bittiği yerdeyiz"

"Hem düşünce hem yapımızda mücadeleyi severiz… Gerçek Fenerbahçeliler, bu süreçten Fenerbahçe’nin zarar görmeden geçmesini istiyor. Bu ülkede Genelkurmay Başkanı terör suçundan içeridedir. Bunu başka yerde söyleseniz, sözün bittiği yerdir. Burada hepimiz yargı davasının bitmesini bekleyeceğiz. Bu bir günde kesilip atılamaz. 10 yıl sonra bile konuşulacak. Normal zamanda bu karar alınabilir miydi? Burası spor kulübüdür. Burada menfaat olamaz, ya da menfaat sağlanamaz. Bunun hesaplarını verecekler."

Aziz Yıldırım: "Amacımız üye sayısını milyonlara çıkarmak"

"Büyük Fenerbahçe taraftarına teşekkür ediyorum. Biz Fenerbahçe için elimizden geleni yaptık, hatalarımız da olmuştur. Fenerbahçe için amaç artık üye sayısını 17 binlerden, milyonlara çıkartmak. Bizden olan arkadaşlar çalışıyorlar. Bu tüzüğü hazırlıyorlar; kongreden geçireceğiz" dedikten sonra Mehmet Ali Aydınlar’ın haklı olduğu ile ilgili bir soru üzerine ise, "Bu soruşturmalar olmasaydı, sportif olarak araştırmayı yapsalardı, bu böyle olmayacaktı. UEFA'da da biz dedik, bizi sportif olarak yargılayın dedik. Tapeler bunlardır… Yan yana koyup söylesinler… İbrahim Akın’a 100 bin lira, euro ve dolar verdiğimiz söyleniyor… Hangisi doğru…. Benim hesaplarım incelendi, öyle bir para görülmüyor.. Lütfen, basın; UEFA ile ilgili bilhassa doğru haber yapalım. Onlar da yanılmasınlar. Biz de savunmamızı daha rahat yapalım. İnşallah Türk sporunun temize çıktığı günleri hep beraber görürüz. Fenerbahçeliler de merak etmesinler, bu sene elimizden gelen sportif başarıyı kazanacağız"" diye konuştu.

Genel Sekreterimiz Talat Yılmaz ise, toplantının sonunda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:

“Sayın Başkanın ifadesinde bizi yasal olmayan yoldan takip edilmemiz sonucu 6222 sayılı yasa hazırlanmış, bu yasa da başkanı doğrular mahiyette, sanki yüzlerce kişiyi öldürmüş. 40 bin kişinin katiline dahi istenmeyen bir ceza talep etmiş savcı. 150 küsür yıl. İnsanın aklına bunun tam bir komplo olduğu ve asıl maksadın Aziz Yıldırım üzerinden Fenerbahçe'yi ele geçirme operasyonu olduğunu 5 yaşındaki çocuk bile artık biliyor" dedi.

Fenerbahçe'nin, demokrasinin işlediği bir kulüp olduğunu, yönetimlerin sandıkla değiştiğini anlatan Yılmaz, “Herkes aday olabilir, seçime katılabilir, sandıktan çıkar. Hiçbir mani yok. Fenerbahçe üzerinden şahsi çıkarlarının peşinden koşan ve Fenerbahçe'ye zarar veren insanlar hakkında da tüzük hükümleri uygulanıyor. Fenerbahçe'nin 17 bin küsür üyesi koyun sürüsü değil. Bu insanların her birisinin şahsiyeti var. Bu sözler Fenerbahçe kongre üyeleri için bir hakarettir. Başkanın söylediği gibi, kimin eteğinde taş varsa, kimin fikri varsa, kim Fenerbahçe'ye hizmet edebilecekse, önümüzdeki günlerde yapacağımız genel kurula katılır, aday olur ve katılanların oylarıyla seçilir. Ama böyle karnından konuşmak, saman altından şey yapmak, bel altından vurmaya çalışmak yönetime değil Fenerbahçe'ye zarar verir” diye konuştu.

Üst Alt