Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Başkalarının Sisteminizdeki .exe Dosyalarını Çalıştırmasına İzin Vermeyin...!:KakaSoft ExeLock

TRWE_2012

لِيَغْفِرَ لَكَ اللّٰهُ مَا تَقَدَّمَ مِنْ ذَنْبِك
Moderatör
  • MFC Puanı
    16,310
Açıklama:

ExeLock, programları ve uygulamaları parola ile korumanızı sağlayan kullanımı kolay bir programdır. 32 bit Windows-9X / NT / 2000 / XP / ME yürütülebilir dosyaları olan program dosyalarında çalışır. Genellikle bu dosyalar sisteminizde varsayılan .EXE dosya türüyle saklanır.

Korunan exe dosyası farklı bir makinede hala iyi çalışacaktır

Güvenli ve verimlidir.

İşlevini sağlamak için arka planda çalışmaz.

excelockic01.png

ExeLock'un Ana Özellikleri...​

Bilgisayarınızı başkalarıyla paylaşırsanız, sabit diskinizde tuttuğunuz birkaç programınız olabilir, ancak diğer kişilerin bunları çalıştırmasını istemezsiniz.

Güvenli ve güvenilir

Örneğin, muhtemelen başka birinin vergi hazırlama yazılımınızı, kişisel finansınızı veya e-posta programlarınızı çalıştırmasını istemezsiniz.

Toplu işleme

KakaSoft ExeLock, yürütülebilir dosyaları şifre ile korumanıza izin verdiği için bu durumlarda idealdir, böylece yalnızca şifreyi bilenler programları çalıştırabilir.

Çok fonksiyonlu

KakaSoft Exe Lock güvenli ve verimlidir. Diğer koruma yazılımlarının aksine, işlevselliğini sağlamak için arka planda çalışmaz.

Güvenli ve verimli

ExeLock güvenli ve verimlidir. Diğer koruma yazılımlarının aksine, işlevselliğini sağlamak için arka planda çalışmaz. Parola koruması olduğunu iddia eden diğer yazılımla, bir davetsiz misafir tüm mekanizmayı devre dışı bırakmak için koruma programını öldürebilir veya başlangıç grubundan kaldırabilir. ExeLock'un simgeleri değil programları koruduğunu, düz komut satırından çalıştırsanız bile kilitli kalacağını unutmayın.

wzexelock-2.webp

Korunan exe Dosyaları Farklı Bir Makinede Asla Çalışmayacaktır.....!!!

Ne zaman bir programı korumak, ExeLock ikili yürütülebilir dosyanın kendisini değiştirir, böylece önce bir şifre ister ve programı yalnızca geçerli bir şifre girilmişse çalıştırır. Kayıt Defteri veritabanını değiştirmez veya şifreyi gizli dosyalara veya disk sektörlerine kaydetmez. Ayrıca, programı sabit sürücünüzde mi yoksa disketinizde mi koruduğunuz önemli değildir.

wzexelock_pwd-1.webp

Yazılım Hakkında SSS'ler.....

S:Korumalı yürütülebilir dosyayı farklı bir makineye kopyalarsam koruma yine de çalışır mı??

C: Evet, koruma hala iyi çalışıyor.

S:Bir programı koruduktan sonra, antivirüs yazılımım bir virüs bulaştığını gösteriyorsa ne yapmalıyım?

C: Panik yapmayın. KakaSoft ExeLock bir virüs değildir. Antivirüs yazılımı, yürütülebilir dosyanın değiştirildiğini tespit etmede doğrudur. Ancak, bu değişiklik KakaSoft ExeLock'un şifre kontrol işlevselliğini ekler ve virüsün yaydığı gibi yayılmaz.

Kullanıcı Görüşleri ......

Birbirimizi iyi tanımasak da, oda arkadaşımla bir daire paylaşıyorum. Ne zaman ayrılırsam dosyalarım için oldukça rahatsız oluyorum. Bu yüzden, bu hizmete bir şans vermek istedim ve şimdiye kadar hizmetlerden memnunum.

- Magdalen

Dosyalarımı harici kötü amaçlı yazılımlardan korumam gerektiğinde ExeLock her zaman benim tercihimdir. Önerilen!

- Charles

Son zamanlarda, Üniversite proje dosyalarımdan birini korumak için aracı kullandım ve nasıl korunduğunu görünce şaşırdım. Ben bir öğrenciyim, diğer arkadaşlarla hostel hayatı yaşıyorum. Ödevimi her zaman kopyaladıklarını gördüm. Ama bu sefer bir şifre koyduğum gibi yapamayacaklar, hehe. Aracı, ödevlerini kopyalayarak rahatsız olan diğer öğrencilere de tavsiye eder.

- Karrie

ExeLock, diğer tüm dosya koruma yazılımlarından çok hızlı çalışıyor. Sevdim.

- Lorine

İndirme (Resmi Web Sayfası) :
Kod:
https://www.kakasoft.com/files/ExeLock.exe

Üst Alt