Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Basına Haber Sızdıran Pensilvanya Başsavcısı Hapse Girebilir

sensizlikmis

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    469
ABD'de yalan beyan ve adaletin engellenmesi suçlarından yargılanan Pensilvanya Başsavcısı Kathleen Kane, hapse girebilir.

aXylnQ.jpg

Basına bilgi sızdırmak suçundan yargılanan Pensilvanya Başsavcısı Kathleen Kane, hapis cezası alamsı gündeme geldi.

GİZLİ BİLGİLERİ SIZDIRDI

CNN International'ın haberine göre, 2012'den beri görevinin başında olan ve eyalet başsavcısı seçilen ilk Demokrat olan Kane, halefinin itibarını zedelemek için büyük jüriye ait belgelere ilişkin gizli bilgileri basına sızdırmakla suçlanıyordu.

"HER SEÇENEK MASADA"

Kane ile ilgili suçlamalara ilişkin soruşturmayı yürüten savcı Kevin Steele, 50 yaşındaki Başsavcı'nın hapis cezası alabileceğini belirtti ve "Her seçenek masada" dedi.

İSTİFA BASKISI ARTIYOR

Kane'in suçlu bulunmasının ardından Pensilvanya Valisi Tom Wolf, Başsavcı'yı istifaya davet etti.

"DOĞRU OLANI YAPMALI"

Vali Wolf, "Kathleen Kane'in artık Pensilvanya Başsavcısı olmaması gerektiğine inanıyorum. Bunu yargı süreci başladığında da söylemiştim. Bugünkü hükmün ardından ise acilen görevini bırakması gerektiğine dair şüpheye yer kalmadı. Başsavcı Kane'den doğru olanı yapmasını rica ediyorum. Pensilvanya sakinlerini ön plana koyup istifa etmeli" dedi.

"BEN SUÇLU DEĞİLİM"

Kane daha önceki istifa çağrılarına, "Görevi bırakırsam bu suçumu kabul ettiğim anlamına gelir. Ama ben suçlu değilim" diyerek direnmişti.

Kaynak: Hürriyet

Üst Alt