-
-
-
- MFC Puanı
- 79
İş hayatınızda beklenemedik eleştiri ve haksız sözlerle karşı karşıya kalabilirsiniz. Sessiz kalmayın ve gereken cevabı nezaket çerçevesinde verin. Kimsenin sizi küçümser davranışlarda bulunmasına izin vermeyin. Ufkunuzu geniş tutmalı ve kalıplaşmış düşüncelerinizi yıkmalısınız. Yenilikler ve değişim gözünüzü korkutmamalı. Değiştiremeyeceğiniz gerçekleri kabullenmeli ve zorlandığınız alanlardan sıyrılarak değişim enerjisini olumlu yönde kullanabilmek için harekete geçmelisiniz. Şimdi iradenizi ortaya koyma zamanı. Özel yaşamınızda da beraber olduğunuz eş ya da sevgilinizin bu konuda tüm desteğiyle yanınızda olması işinizi oldukça kolaylaştırarak güvenle hareket etmenizi sağlayacaktır.
Günün Olumlaması: Yeni bilgiler yeni insanlar yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütse de, Sevdiklerimden aldığım destekle yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyor ve en yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip Bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Turuncu
Günün Olumlaması: Yeni bilgiler yeni insanlar yeni şartlar şu anda bulunduğum noktada beni ürkütse de, Sevdiklerimden aldığım destekle yaşamın bana sunduğu fırsatlardan doyasıya faydalanmak için tüm yenilikleri kabul ediyor ve en yüksek akıl yetilerimle bu fırsatları en iyi şekilde değerlendirip Bilgeliğe giden yolda güvenle ilerlemeyi seçiyorum.
Günün Kristali: Akuamarin
Günün Rengi: Turuncu