Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Barış Saylak? Barış Saylak.- Recep Tayyip Erdoğan Telefon Görüşmesinde Neler Yaşandı?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Başkan Recep Tayyip Erdoğan CHP'den AK Parti'ye geçen Barış Saylak ile telefonda görüştü. O görüşme sırasında dikkat çeken diyaloglar yaşandı. Görüşme sonunda "Büyüksün Reis'im" diyen Saylak'a Erdoğan, " Allah'tan büyük yok" yanıtını verdi..

Muğla'nın Milas ilçesinde CHP belediye başkan adayıyken AK Parti'ye geçen Barış Saylak'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la yaptığı telefon görüşmesinde, dikkat çeken diyaloglar yaşandı.

"BÜYÜKSÜN REİS'İM BÜYÜK"
Görüşmede Saylak'ın, "Büyüksün Reis'im büyük" sözlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Allah'tan büyük yok." yanıtını verdi.

Saylak, Cumhurbaşkanı'ndan, bakanları Milas'a göndermesini ve projeler konusunda söz vermesini istedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ise bakanların seçim sürecinde gelmesinin uygun olmayacağını ifade etti.

İŞTE O TELEFON GÖRÜŞMESİ;

Alıntıdır.

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
ne yalaya beee!:D

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
bende buna tilt oluyorum soldan sola gidilir de sol dan sağa gitmek :D bu Sezen ide geçti :D Sezenin yetki için yapamayacağı şey yoktur :D

SouL

Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Senin anektarını alırım elinden büyüksün sezen desende kendini saga sola çarpsanda boşa olur:D

Bir hakkın var doğru anahtarı bul araba senin ln :D:u29:

araba-anahtarlar%C4%B1.jpg

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
ReiS cim canım benim buradaki bütün anektarları toplasan beni fırtınam bile etmes :D sen o anektarları topla her gün birine biner hava atarsın mahledeki kızlara ama polis cevirrise korkma ara beni en özel nezarette yer ayırtcam sana sös :D
Pisadam canımsın ya emekli parasından yırtmak için bu kadar anahtar dizdirdin birde şansımı arttırdın ya forumu sana dar ederim artık :D

Üst Alt