OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Malzemeler
Yarım kg.kuru barbunya
5diş sarmısak
1 orta boy soğan
2tane domates
5,6 dal maydanoz
tuz
1çay bardağı zeytinyağı
üstünü örtecek kadar su
Tarif
Barbunyaları akşamdan ıslatıp iyice haşlayalım.
Bir tencerede soğanı ve samısakları kavurup domatesleri ekleyelim tuzu ve barbunyalarıda koyup üstünü örtecek kadar suyunu koyup pişirelim.
üstünü maydanozlarla süsleyelim.
Yarım kg.kuru barbunya
5diş sarmısak
1 orta boy soğan
2tane domates
5,6 dal maydanoz
tuz
1çay bardağı zeytinyağı
üstünü örtecek kadar su
Tarif
Barbunyaları akşamdan ıslatıp iyice haşlayalım.
Bir tencerede soğanı ve samısakları kavurup domatesleri ekleyelim tuzu ve barbunyalarıda koyup üstünü örtecek kadar suyunu koyup pişirelim.
üstünü maydanozlarla süsleyelim.