Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Barbaros Şansal: Aradıkları Şey Önümde

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Ünlü modacı Barbaros Şansal, Gezi Parkı'nda yapılan eylemlerde polisin sert müdahalesine sert tepki verdi.

"GELDİKLERİ GİBİ GİDECEKLER"

Halk TV yayınına telefonla bağlanan terzi yamağı Barbaros Şansal, "Yıkım emri olmasına rağmen, yapımında işçi öldüğü halde Süzer Plaza'nın önünde hareketlilik yok. Nişantaşı'nda emperyalist sermayenin yatırımlarını koruyorlar. Artık onlar da yok. İmamın ordusunun nasıl kaçtığını gördük. Geldikleri gibi gidecekler. Ama giderken şunu unutmasınlar. Fas'a giderken feslerini giymeyi unutmasınlar" dedi.

"ARADIĞINIZ ŞEY ÖNÜMDE"

Daha önce polisin tecavüzüne uğradığını açıklayan Barbaros Şansal "Ben bir terzi yamağıyım. Ben hayatımı dike dike kazanıyorum. Bana 16 yıl hapis istemiyle dava açıldı. Ben Başbakan'ın kızının kuaförünün nasıl polis tarafından kapatılan yollarda özel olarak evine götürüldüğünü biliyorum" dedi.

Şansal, "Ben son olarak polise şunu söylemek istiyorum. Bir daha bana arkamdan saldırmasınlar. Çünkü aradıkları şey önümde sallanıyor!" şeklinde konuştu.

Üst Alt