Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Banka soymanın günahı olurmu acaba?

sihirbaz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
O parayı alırda yersen günah ı olur, ama rabin olursan fakirlere dağıtırsan olmaz, benim düşümce bu.

Cugar

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    10
O zaman soyle yapalim. Sen ilerde cocuguna basini sokacak bir ev almak icin yillarca para biriktirdiginde bize haber ver. Biz o parayi bi calalim. Sonra da fakirlere dagitalim. Biliyorum bu senin de cok hosuna gider.

sihirbaz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
O zaman soyle yapalim. Sen ilerde cocuguna basini sokacak bir ev almak icin yillarca para biriktirdiginde bize haber ver. Biz o parayi bi calalim. Sonra da fakirlere dagitalim. Biliyorum bu senin de cok hosuna gider.
Ne duygusalsın.. hep sen gibi duygusal olmayı istemişimdir. Bankadan bahsediyorum fakirin fukaranın parasını değil hem fakirden alıp bide niye fakire vereyim oparayı.. anlıyosun dimi banka soyulduğunda müşterilerinden kesmiyo parayı :)

Bezelye

♫♪ Deniz üstü köpürür ♪♫, Hey canım rinnan nay ri
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    2,153
Günah günah :sigara

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Taş olursun taş! :D

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Aslında bu soruyu uzman ombudsman ız Sezen e sormak lazım. :D

Sezen

Ne Diyosak O....
Emektar Üye
  • MFC Puanı
    29,008
Aslında bu soruyu uzman ombudsman ız Sezen e sormak lazım. :D

bankayı soyarken çok cıbıldatmıcan bozuk paralar kalsın kagıtları alırsan günah olmaz ama don pacasına kadar soyarsan günah tabi :D
soyulcak banka mı var bu konu açılmış hane nerde :D nenemin donlu corabını basıma gecirip geliyom büyük soygun var yuppiiii:s55:

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
hshfjsjcjd başka soru mu bulamadınız acebaa :D

sihirbaz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0
başka konular açalım belki kendimizde bulunan hataları görür düzeltme imakanımız olur.

Buka

αкℓıη ναяѕα, тєк тαкıℓ.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    -37
Öz eleştiri yapabilirmisin mesela benim bu kötü huyum var.
Mesela arkaşlarıma işim düştüğünde başka yapıda, onların bana işi düştüğünde başka bir insandım diye bilirmisin.

Nasıl yani algılayamadım?Konu nerden özeleştiriye geldi onu da anlamış değilim fakat işime geldiği gibi huy değişecek bir insan değilim.

başlığı gördüm ve aklıma gelen ilk yorumu yazdım. her zaman yaptığım gibi :)

sihirbaz

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    0

Nasıl yani algılayamadım?Konu nerden özeleştiriye geldi onu da anlamış değilim fakat işime geldiği gibi huy değişecek bir insan değilim.

başlığı gördüm ve aklıma gelen ilk yorumu yazdım. her zaman yaptığım gibi :)
Bende kızmadım cevabına sadece biraz gerçekçi olmak istedim yanlış anlama sana yada birilerine taş atma gibi bir niyet içerisinde değildim.
Bir taş varsa oda kendimedir.

Tokyo

Bizi öldürmeyen şey güçlendirir.
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    72,480
Caiz değildir evladım :D
Suça teşvik eden bir oyun :D:D

Üst Alt