Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bana Müsaade Sahne Bekliyor

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
festival-hande-yener-ile-kapandi-2_3144_o.jpg

Hande Yener, önceki gece ikinci kez Sahne İstanbul'da konser verdi. Aşçı kostümü ile sahneye çıkan ünlü şarkıcı, programdan önce gazetecilerin sorularını yanıtlayıp "10 Kasım'a girdik. Bu yüzden hüzünlüyüm. Ata'mızı sevgi ve hasretle anıyorum" dedi.
'HERKES EĞLENSİN, OTURMAK YOK'
Yener; geçtiğimiz ay Twitter'da Emel Sayın yüzünden Demet Akalın'la yaşadığı polemik hatırlatılınca, "Arkadaşlar bana müsaade, sahne beni bekliyor" diyerek basın toplantısını yarıda bıraktı. Sahneye mutfaktan çıkan Hande Yener, söylediği eski ve yeni şarkılarıyla hayranlarını coşturdu. Yener, konuklara "Herkes eğlensin, oturmak yok" diye seslendi.

Üst Alt