OBERON
MFC Üyesi
-
- Üyelik Tarihi
- 20 Kas 2016
-
- Mesajlar
- 3,156
-
- MFC Puanı
- 41
Gerekli Malzemeler ve Hazırlanışı
30 gr. kinoa
1 adet kuru soğan
3 diş sarımsak
5 gr. paprika
5 gr. toz zencefil
1 adet limon suyu
5-6 dal taze nane
5-6 dal taze kişniş
350 gr. soyulmuş dilimlenmiş balkabağı
1. Kinoayı haşlayın ve süzdürüp kenara alın.
2. Çukur bir tavada soğanı soteleyin ve sarımsağı ekleyin. Baharatları, limon suyunu ve en son balkabaklarını ekleyip kısık ateşte balkabakları pişene kadar pişirmeye devam edin.
3. Ardından kinoayı ekleyip, tuz karabiberle tatlandırın. Daha sonra altını kapatın.
4. Kişniş ve naneyi ince ince kıyıp üzerine ekleyin tekrar karıştırıp servis edin.
30 gr. kinoa
1 adet kuru soğan
3 diş sarımsak
5 gr. paprika
5 gr. toz zencefil
1 adet limon suyu
5-6 dal taze nane
5-6 dal taze kişniş
350 gr. soyulmuş dilimlenmiş balkabağı
1. Kinoayı haşlayın ve süzdürüp kenara alın.
2. Çukur bir tavada soğanı soteleyin ve sarımsağı ekleyin. Baharatları, limon suyunu ve en son balkabaklarını ekleyip kısık ateşte balkabakları pişene kadar pişirmeye devam edin.
3. Ardından kinoayı ekleyip, tuz karabiberle tatlandırın. Daha sonra altını kapatın.
4. Kişniş ve naneyi ince ince kıyıp üzerine ekleyin tekrar karıştırıp servis edin.