Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

  • Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Baklalı Kereviz

Jade

MFC Üyesi
  • Üyelik Tarihi
    30 Kas 2012
  • Mesajlar
    7,562
  • MFC Puanı
    201
Malzemeler

• 1 su bardağı kuru bakla

• 2 adet soğan

• 1 çay bardağı zeytinyağı

• 4 tane kereviz

• 1 limonun suyu

• 2 kesme şeker

• 1 demet dereotu

• 2 diş sarmısak

• tuz







Baklalı Kereviz Tarifi

1 Baklaları akşamdan ıslatın.

2 Soğanları doğrayın. Zeytinyağının yarısını tencereye alın ve soğanla kavurun. Şeker, tuz ve baklaları ekleyin. Üzerini örtecek kadar sıcak su koyun. Kısık ateşte baklalar yumuşayıncaya kadar pişirin.

3 Kerevizleri ikiye bölün. Ortalarını oyun. Başka bir tencereye dizin. Üzerine limon suyu, kalan zeytinyağı, şeker ve tuzu ekleyin. Kısık ateşte yumuşayıncaya dek pişirin.

4 Kerevizler soğuduktan sonra servis tabağına alın. Ortalarına baklayı koyun. Kıyılmış dereotu ve sarmısakla servis yapın.
 
Üst Alt