Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Bahçeyi Sulamak

Asrevya

Özgürlük=Öze B/akış
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    354

Bahçe çocuğunuzun canlılara nasıl bakılması gerektiğini öğrenebileceği mükemmel bir yerdir, burada hayatın temel ilkelerini öğrenir - mesela bitkilerin büyümek için neye ihtiyacı olduğu gibi.

Destekler: Eğlence &oyunlar
Nasıl oynanır

Doğal dünya ile etkileşim halinde olmak, çocuğunuzun bitkiler ve hayvanlara olan hassasiyetini artırır ve onunbütün canlılar arasındaki bağlantıyı anlamasına yardımcı olur.

Gerekli zaman

10'

Yaş aralığı

18 ay +

1. Adım

Çocuğunuzu bahçeye çıkarın ve onunla ne gördüğü hakkında konuşun. Otları ve çiçekleri koklamasına ve yaprak şekilleri, boyları, dokuları, renkleri ve desenlerini karşılaştırmasına izin verin.

2. Adım

Ucu açık sorular sorun ve bu şekilde çocuğunuzu ne yaptığını düşünmeye teşvik edin - bütün duyularını kullanarak.

3. Adım

Eğer kendi bahçenizde iseniz, suyu iyice kısın ve çocuğundan çiçekleri sulamasını isteyin. Veya ona küçük sulama ibriğini verin.

4. Adım

Bazı tohumlar alın ve çocuğunuza bir saksı vererek tohumları ekmesini sağlayın ve zaman içinde nasıl büyüdüklerini izleyin.

Gereksinimler
Tohumlar
Saksı
Sulama ibriği (opsiyonel)
Bahçe hortumu (opsiyonel)

Alıntı

Üst Alt