Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aziz Kiraz, Aziz Kiraz Kimdir, Aziz Kiraz Nereli, Aziz Kiraz Kaç Yaşında?

SouL

➡️ ↘️ ↖️ ↪️ ↩️ ⤴️ ⤵️ Ben Sakinim!!!
Yönetici
  • MFC Puanı
    3,901
Aziz Kiraz, Aziz Kiraz Kimdir, Aziz Kiraz Nereli, Aziz Kiraz Kaç Yaşında?

1853676_940x531.jpg

Aziz Kiraz, 197 tarihinde Erzurum'da dünyaya geldi. İstanbul'da yaşamını sürdüren Aziz Kiraz, Mimar sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde eğitim hayatına devam ediyor.

Aziz Kiraz, O Ses Türkiye adlı yarışma programına katıldı ve burada 'Isabel' şarkısını seslendirdi. Sesiyle tüm jüri üyelerini etkileyen Aziz Kiraz'ın seçimi Hadise'den yana oldu. Yarışmada, Emre Sertkaya, Türkan Kürşad ve Tankurt Manas'da finale kalan diğer isimlerdi. Aziz Kiraz ve Emre Sertkaya eleme sonucu finale kalan iki isim oldu. Yapılan son eleme sonucunda ise Emre Sertkaya şampiyon, Aziz Kiraz ise ikinci oldu. Kenan Doğulu'nun jüri üyesi olduğu "Ve Kazanan" adlı yarışma programına da katıldı ancak birinci olamadı.

O Ses Türkiye'den sonra hayran kitlesi oluşan Aziz Kiraz'ın Efso isimli single'ı 01 Eylül 2016 tarihinde yayınlandı. Aziz Kiraz, ikinci single'ı 'Fransız'ı ise 2018 yılında müzikseverlere sundu. Fransız'ın sözleri Gökhan Şahin'e, bestesi ise Emre Bayar'a ait.

Aziz Kiraz, O Ses Türkiye'de Isabel, Araftayım, Kafama Sıkar Giderim, Üzdünüz Beni Yıllar gibi eserleri seslendirdi.

Alıntıdır.

Üst Alt