Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Ayrılığa İnat

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
Gel otur yanıma görüyorum ki oda terketti seni... bırak giden gider. aslında bu dünyada gidenin ardından el bile sallamıcaksın...giden kafasına koymuştur gitmeyi..hem hayat ondan ibaret değil ki...sen o olmadan öncede yaşıyordun o olmadan da yaşaya bilirsin...unutma yarınlar bizim için..unuttun mu sen kitap okurkende mutlu oluyordun. sahilde gezerken güneşin batışını izlerken...sen mutlu olmayı bilen bi insansın bırak artık surat asmayı...hem bu iş iki yanı keskin bıcak gibidir...yaptıklarınla değil yapmadıklarınla yarrgılanırsın...hafifletici sebebler yok..

Yeryüzüne düşen ilk yağmur tanesi vardı avuçlarımda o gece... Hayallerim gözümün önünde dans etti...Düşlerimdi gökyüzünden bana göz kırpan
virgs.gif
yıldızlar değil; yalnızlığımda...Oysa aşk iki kişilikti...

Çayım vardı; bir kupa elimde
virgs.gif
oysa aşk iki kişilikti...

Denizin dalgalarımıydı azan; içimde ki volkanlar misali... Oysa içim azdıkca
virgs.gif
aşk iki kişilikti...

Gökyüzü bir kızardı
virgs.gif
aşk iki kişilikti...

Ellerimdeki yağmur tanesini bıraktım denize
virgs.gif
dağları aşılmazdı ve kırılmış kalbim bir düşman gibi seni andı... Sense sadece yoktun... Sadece yok!!!

Bıraktım kalan son hayallerimi de özgürce gökyüzüne... Özgürce döndüler önce başımın üstünde sonra uçtular semaya... Bir öpücük kondurdum her birine
virgs.gif
kokumu sana taşısınlar diye... Duydun mu?

Sen ise sadece yoktun bu aşkta
virgs.gif
yüreğimdeki AŞKIM; onu da semaya bıraktım... ÖZGÜRCE !Geriye kalan sadece CAN kırıkları!..

Hani Ölümdü bir başına yaşanan Aşk iki kişilikti?

Yalanmıydı...

Yarınlar için hayal kurarken bugünüde yaşa..

Yas tutma dünü düşün ondan önce yaşadığın günleri

O yokken geçirdiğin zamanı nasıl güldüğünü düşün...

Hayat her zaman istediklerini vermiyor...artık yalnışlar dahada tutulur oldu...

Artık insanlar yalnış yapmak için yarış yapıyorlar birbirleriyle...

Anla artık yalnışlar ve doğrular yer değiştirdi....

Sil gözünün yaşını...bak gitti...

Ama hala dünya senin için dönmesini durdurmadı durdurmayacak...

Unutma ders olsun sana...

Birini severken şunu hatırla sevgini hak edene ver umudunu yarınlarla paylaş.....

Bırak kutuplarda yaşamayı...bak burda güneşin meyveleri var....

Üst Alt