Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aynalar 2008

Almora

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    343
Aynalar 2008

Aynalar_1281883842.jpg

Vizyon Tarihi: 22 Ağustos 2008
Yapımı : 2008 - ABD , Romanya , Almanya
Tür : Gerilim , Gizem , Korku
Süre: 110 Dak.
Yönetmen : Alexandre Aja
Oyuncular : Amy Smart , Paula Patton , Kiefer Sutherland , Jason Flemyng , Cameron Boyce
Senaryo : Alexandre Aja
Yapımcı : Alexandre Aja , Grégory Levasseur

Eski polis Ben Carson, bir süpermarkette gece bekçiliği yapmaya başlar. Bir zamanlar yangın geçirmiş mağazada devriye gezen Ben, duvarlardaki aynalarda bir gariplik sezer. Aynalar üzerinde korkunç görüntüler oluşmaktadır. Aniden ortalıktan kaybolan bir görevlinin izlerini sürmeye başlayan Carson, şeytani bir gücün ailesini tehdit etmek üzere aynaları bir yol olarak kullandığını fark eder.

Matilda

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    81
Yurtta kaldığım zamanlarda odada yalnız olduğum bir gece yarısı izlediğim v sabaha kadar her türlü yansıtan nesneden uzak durmama neden olan film ah o Esseker ahhh :S

Almora

MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    343
Filmi sinemada izlemek için 160 km yol (3 saat otobüs yolculuğu) katetmiştim. İzlerken büyük keyif aldım. Yaptığım o yolculuğa değdi. :)

Üst Alt