Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aydın'da Yaşlı Adam, Erkek Çocuğa Cinsel İstismardan Tutuklandı

Peony

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    29,224
Aydın'da Yaşlı Adam, Erkek Çocuğa Cinsel İstismardan Tutuklandı

Aydın'ın Yenipazar ilçesinde, erkek çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle gözaltına alınan 82 yaşındaki kişi, tutuklandı.

Aydın'ın Yenipazar İlçesi'nde yaşayan 82 yaşındaki Y.E., iki yıl boyunca ilköğretim öğrencisi 14 yaşındaki İ.T.'ye cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla polis tarafından gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen Y.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ARKADAŞINA ANLATINCA ORTAYA ÇIKTI
Yenipazar'daki bir ilköğretim okulunun 8'inci sınıfına giden İ.T. adlı erkek öğrenci, arkadaşıyla sohbetinde, iki yıldır aralıklarla 82 yaşındaki Y.E.'nin kendisini cinsel yolla istismar ettiğini anlatınca olay ortaya çıktı. Durum polise bildirilince Y.E., geçen cumartesi günü gözaltına alındı. Pedegog eşliğinde İ.T.'nin ifadesine başvuruldu. Y.E. ise suçlamaları reddetti. Y.E.'nin ifadesinde, "Ben böyle bir şey yapmadım. İ.T.'nin ailesi benden para istedi. Ben çocukları severim" dediği öğrenildi. Adliyeye sevk edilen Y.E., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın da konuyu yakın takibe aldığı belirtildi.

Sondakika

ArtemiS

Onursal Üye
  • MFC Puanı
    1,019

Dede naptın ya yaşına başına yakıştı mı?
2 sene hemde ne desem ki..

Üst Alt