Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

Aybaba'dan Seba'ya ziyaret

diShy

~ یơυℓℓεss ..
Onursal Üye
  • MFC Puanı
    79
22209873801.jpg

Evinde istirahat eden Süleyman Seba'ya ziyarette bulunan Samet Aybaba, "Durumunu gayet iyi gördüm" dedi.

Mustafa Denizli'nin, sportif direktörlük konusuna olumsuz bakması sorulan Samet Aybaba, "Türkiye'de uygulayan takım yok. Sistem hazırsa sportif direktör yapabilirsiniz. Ben de ne zamandır söylüyorum" dedi. Aybaba, Sezer'in gündemlerinde olmadığını, Alper Potuk'un ise​
bonservisinin çok yüksek olduğunu kaydetti.​
FUTBOL KEYİF OYUNUDUR​
Dün akşamki idman sonrası basınla sohbet eden Samet Aybaba, spor sahalarındaki şiddeti, sevgi ortamının azalmasına ve maddiyatın ön plana çıkmasına bağladı. Burak Yıldırım olayına çok üzüldüğünü belirten Aybaba, "Evladını maça gönderiyorsun, sonra ölüyor. Böyle futbol olmaz. Futbol kültürünü kaybettik. Futbol keyif oyunudur" dedi.​
İSTİFA SEÇENEKLER ARASINDA MEVCUT​
Sahada takımını yönettiğini ifade eden Aybaba, "Taraftarın kimleri alkışladığını biliyoruz. Belki böyle tip antrenör istemiyorlar. Başka türlü antrenör istiyorlar" diye konuştu. yeni sezonda takımda kalıp kalmayacağıyla ilgili de Aybaba, "Nasıl ki yönetimin beni görevden alması bir seçenekse benim de istifa etmem bir seçenektir. Bunu zamanı geldiğinde her beraber görürüz" ifadelerini kullandı.​

Üst Alt