Neler yeni
MEGAForum - Teknoloji Forumu

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

• Web sitemizin içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için Web sitemize kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Web sitemize üye olmak tamamen ücretsizdir.
  • Sohbetokey.com ile canlı okey oynamaya ne dersin? Hem sohbet et, hem mobil okey oyna!
  • Soru mu? Sorun mu? ''Bir Sorum Var?'' sistemimiz aktiftir. Paylaşın beraber çözüm üretelim.

'Ayağa Kalkma Zamanıdır'

AlaaddinKaraca

Hail Satan
MFC Üyesi
  • MFC Puanı
    45

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, siyah-beyazlı kulüp için ayağa kalkma zamanının geldiğini belirtti.

Kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin mayıs ayı sayısındaki yazısında siyah-beyazlı camiaya hitap eden Orman, "Türk sporunun öncüsü olma misyonunu gururla üstlenen 110 yıllık köklü çınar olan Beşiktaşımızı, daha güzel günlere taşımak adına yürüttüğümüz çalışmalara devam ediyoruz. Kulübümüz için zaman, ayağa kalkma zamanıdır" ifadelerini kullandı.

Fikret Orman, bir yandan maddi sorunlarla uğraşırken diğer taraftan da Beşiktaş'ı daha modern ve daha çağdaş bir dünya kulübü haline getirme konusunda çeşitli adımlar attıklarını anlatarak, Medeni Kanun ve Dernekler Kanunu gibi temel yasalarda yapılan değişikliklerle kulüp tüzüğünün yeniden gözden geçirilmesinin zorunlu hale geldiğini aktardı. Yönetim kurulu olarak, Divan Başkanlık Kurulları'nca daha önce oluşturulan çalışma gruplarına katkı vererek, kulüp tüzüğünü taslak bir metin olarak yeniden hazırladıklarını vurgulayan Orman, şunları kaydetti:

"Bu tüzük taslağının hazırlanmasındaki en önemli iki gerekçe, derneklerle ilgili temel yasalarda yapılan değişikliklere uyum sağlanması, geride bıraktığımız yıllarda yaşadığımız ve kulübümüze zarar veren bir takım hataların ve yanlışlıkların bir daha yaşanmaması düşünülerek yürürlükte olan tüzüğümüzün uygulanmasında görülen sorunlara çözümler getirilmesi ihtiyacıdır."

'Yeni mabedimizin startını vereceğiz'

Fikret Orman, mayıs ayında BJK İnönü Stadı'nda son maçlarına çıkacaklarını anımsatarak, "Sadece Beşiktaşımıza değil, Türk sporuna da daha yakışır bir stat kazandırmak için sezon sonunda eski stadımızın yıkımına başlayarak, yeni mabedimizin startını vereceğiz. Yepyeni bir projeye imza atmanın heyecanını ve hüznünü bir arada yaşarken, BJK İnönü Stadı'nda oynayacağımız son maçta da her zaman olduğu gibi takımımıza desteğinizi devam ettirmenizi diliyorum" şeklinde görüş belirtti.

Gökhan Süzen

Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Süzen, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için sonuna kadar mücadelelerini sürdüreceklerini belirtti.

Gökhan, siyah-beyazlı kulübün resmi yayın organı Beşiktaş Dergisi'nin mayıs ayı sayısında yer alan röportajında, en büyük hedeflerinin Şampiyonlar Ligi'ne katılmak olduğunu anlatarak, "Bunu sonuna kadar zorlayacağız. Olmazsa da UEFA Avrupa Ligi'ne katılacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Devre arasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'dan transfer edilen milli futbolcu, Beşiktaş'a gelmesinin bir çok nedeni olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

"Tabii ki en başta Türkiye'nin en büyük takımlarından biri olması geliyor. Sonrasında Beşiktaş'ın beni ısrarla istemesi, teknik direktörümüz Samet Aybaba'nın bana karşı tutumu, taraftarların yorumları ve benim de Beşiktaş'ı çok sevmem, izlerken zevk aldığım bir takım olması gelmemdeki etkenlerdi."

En büyük hedefinin Avrupa'da futbol oynamak olduğunu aktaran Gökhan Süzen, "Oralarda başarılı olup ülkemi en iyi şekilde temsil etmek ve gururlandırmak istiyorum. İngiltere'yi ve futbolunu çok seviyorum. Gerçekten orada çok özel bir lig oynanıyor. Elbette bir gün orada oynamayı isterim" şeklinde görüş belirtti.

Olcay: Buralarda olacağımızı kimse beklemiyordu

Beşiktaşlı futbolcu Olcay Şahan da dergideki röportajında, şu an ligde kimsenin beklemediği bir konumda olduklarını kaydederek, "Unutulmaması gereken bir şey var; bu sezon 'Feda' sezonu. Sezon başında buralarda olacağımızı kimse beklemiyordu. İlk dörde girersek başarılı sayılacağımız konuşuluyordu. Biz şu anda bunun çok üstündeyiz" ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı taraftarların desteğine ihtiyaçları olduğunu anlatan Olcay, "İlk yarıdaki Galatasaray maçından önce sahada ısınırken taraftarlar 'Sen benim her gece efkarım...' şarkısını söylemeye başladılar. Dayanamadım, gözyaşlarımı tutamadım. O günü bana yaşattığı için Allah'a şükürler ettim" değerlendirmesinde bulundu.

Üst Alt